Midsommardagen! Kallt, kanonskoj och en bruten tå..

Hej där!

Hoppas att midsommarhelgen varit trevlig för er! För oss var det dags att åka till Örträsk och spela på lite festligheter där.. Det var vi i danslogen och i öltältet var det Riff, Raff, Ruff som stod för öset.

Vi anlände till Örträsk runt 17.30 när vi stannade till för att ta bilden som ni ser här ovanför. Örträsk hembygdsgård ligger otroligt vackert till vid sjön som en härlig bakgrund. När vi klev ut höll vi på att blåsa bort men det var myggfritt om man säger så..

Gick bra att packa ur och rigga. Soundchecken på det var inte heller några problem fast det var några veckor sedan vi stod på scenen.

 Efter lite gott kött från buffén så var det dags att byta om och kl 21 så drog vi igång. Golvet fylldes på eftersom men efter en halv timma så fick jag bryta för lite smärtstillande.. Då kommer berättelsen om en bruten tå..

Var nämligen så att undertecknad klantade sig ordentligt på eftermiddan när det var dags att börja hämta släpet i Innertavle och sparkade foten i en kantsten!? Ont hade jag men trodde inte det skulle vara så farligt men under kvällens gång så fick tån bara mer och mer konstiga färger. Så lite spännande var det men som tur var det hi-hat foten så efter medikamenter så tog jag mig genom kvällen. Efter att ställt undan släpet så dök jag in på akuten runt kl 4 på morgon som visade sig vara en bra tid. Gick på drygt en timma med läkare, röntgen och lite stödtejpning. Och slutresultatet var just en bruten tå. Jaja..det mesta får man vara med om i den här branschen! =)

Hur som helst så hade vi en riktigt trevlig kväll med ett väldans bra ös på golvet! Kul att se alla dessa ungdomar som verkligen gillar dansmusik. Värmer i dansbandshjärtat..
Lugn o skön hemfärd där vi dessutom hade trevlig sällskap med oss hem. Tobias från Riff, Raff, Ruff liftade till Umeå.

Får många frågor om våran nya cd och tyvärr så drar det ut på tiden av olika skäl men vi siktar nu på skivsläpp i september, kanske slutet i augusti. Så håll ut!

Nu på fredag är det dags för en tredagars turné med start i Boden på fredag. Härliga Björknäsparken ska vi till igen. Hur skoj som helst! På lördag åker vi till Lajksjö utanför Dorotea. Alltid trevligt att komma till helt nytt ställ för oss. Vi övernattar i Lajksjö med fantastisk hjälp av arrangören som fixar boende åt oss. Söndag åker vi tillbaka nästan samma väg men vi viker av till Jörn-hållet och gör ett nytt besök i Hejlogen. Där hade vi en underbar kväll i augusti förra året, blir garanterat lika roligt i år.
Vi har även med oss en Janderslegend som ska vikariera på bas. Nämligen Micke Björk som sjöng i Janders i flera herrans år. Det blir skoj!

Vi ska försöka hålla er underrättad om vad som händer under denna turné om tid ges att blogga. Eftersom det är ganska många mil så kan det bli ont om det men vi ser väl! Om inte annat så får ni läsa om den senare..

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder

 

 

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.