Trevlig afton på Äpplet!

Hej!

Jadå hade vi samling på Umeå FH strax efter kl 15 i fredags för att rigga upp på Äpplet
och därmed vara klar innan våra kollegor från Sundsvall, Jive skulle dyka upp. Gick bra med såklart sällskap av alltid trogne Mats-Ove som hjälper till. Strax före halv fem kom våran vikarie, återigen Micke Björk som skulle hjälpa oss. Även Jive kom strax före kl 17 eftersom dom hade haft lite bökig tur upp till Umeå pga snöovädret som rådde i fredags.


Lite lätt rörigt med alla case som ska packas ur..

Även Kurt  "På dans med Kurt" Sundin dök upp och pratade lite med oss i orkestrarna vilket alltid uppskattas. Efter vi soundcheckat och även Jive så kunde man sätta sig ner och prata vilket alltid är kul med lite nya bekanta i branschen. Även god mat som kockarna på Äpplet fixade åt oss, tack för det! Även fullt med bekanta uppe i logerna eftersom det var julshow med Maria Möller, Anna Axelsson och Malin Jonsson och Hasse Hjorteks orkester som höll till där. Trevligt!

Kl 21.30 så drog Jive igång och efter en halvtimme så var det dags för oss att spela en stund innan vi bytte och så höll vi på kvällen igenom. Det är trevligt med nonstop för man kan själv vara ute och prata med bekanta och goda vänner och fruar, flickvänner.
Var rätt så mycket folk dessutom kvällen igenom och det gjorde inte saken sämre utan summa summarum var det en riktigt trevlig kväll! Även samarbetet med Jive fungerade strålande och det är trevliga killar så vi hoppas vi får göra om det här samarbetet vid något tillfälle!

Nu laddar vi upp batterierna i veckan för att åka till Lycksele Medborgarhus på fredag den 3/12 för att spela på motionsdans för dom som vill det! Blir kul för det är några år sedan vi var där på trio och spela så det känns bra.
 

Vi har blivit klar för Birka Paradise nästa år!! =) Ytterst trevligt tycker vi att få spela igen på denna fantastiska båt där vi har roliga minnen ifrån. Senast var augusti 2009, denna magiska vecka. Nästa år är det vecka 30 som gäller. Sju dagar där första dagarna är mellan Stockholm-Mariehamn och torsdag till söndag är en weekendkryssning som brukar gå till antingen Visby, Tallin eller som det ryktas om nästa år, till Bornholm. =)  Läs mer på www.birka.se

Väl mött i Lycksele kanske!?

Ha det gott!

Mvh Peder

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.