Inte vän med hemsidan just nu..

Hej!

Som sagt, inte bästa kompis med hemsidan som spökar för oss och har gjort så ett tag! Blir så less… Men vi väntar på att det ska lösa sig!
Vi har haft lite semester men vi drar igång igen till helgen med ett privat jobb på fredag i Bjästatrakten. Lördag var det tänkt att vi skulle spela med Jive nere i Bergeforsen men det har tyvärr utgått. Så det blir lite fram och tillbaka på E4:an i helgen för på söndag åker vi ner till Jättendal som ligger några mil nedanför Sundsvall. Ett nytt ställe för oss så det ska bli kul! Sedan nästa lördag, 2:a april är det Ersboda Folkets hus som gäller igen, brukar vara så trevligt så!

Tils vi hörs igen ha det gott!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.