Två trevliga spelningar!

Hallå där!

Då kan vi sammanfatta veckans jobb som var dels på torsdagen i Skönsberg och Äpplet i Umeå på fredag.
Resan ner till Skönsberg gick alldeles utmärkt, lite blåsigt men vi slapp snö iallafall.
Vanliga rutiner med att packa upp, soundcheck på det med uppdatering på jullåtarna som vi alltid tar in den här tiden på året. Lite extra kul nu när Daniel är med oss och spelar dragspel! =)
Kl 19.30 drog vi igång och det var rätt så mycket folk kvällen igenom och från våran sida var det en riktigt trevlig kväll tills vi avslutade kl 23.00. Efter proceduren att riva allt igen så åkte vi någon mil söderut för att bo på Hotell Aina.
Revelj på fredagmorgon och efter gemensam frukost så styrde vi färden norrut igen halv tio, för att vara i Umeå igen strax före kl 1 där vi direkt tog lunch på TC. Gott, gott!!
Under tiden vi riggade så hade ju naturligtvis Mats-Ove mött upp oss och hjälpt oss rodda lite och en stund senare fick vi besök av två killar, Thomas och Jani som vill fota och få autografer dom med. Trevligt tycker vi!

Sedan dök Kurt upp, ni vet På dans med Kurt.. Han ville vi skulle vara med och spela en julsång som han kommer att lägga ut på sin blogg om några veckor. Var lite mysigt när grabbarna satt på trumpodiet nedanför mig och vi hade våra fina tomteluvor på oss.. =)
Vi körde Elvis "trevliga" julsång Blue Christmas.. Blir spännande att se! Alltid lika trevligt när Kurt kommer och filmar.
Sedan så hade vi nöjet att få träffa Magnus Carlsson och hans kompgäng Easy Kit uppe vid logerna och några av grabbarna i kompbandet har vi mött förut så det var kul. Magnus hade sin show inne på Idun.

Kl 21.30 sparkade vi igång och tillsammans med DJ Göran Hedlund så växlade vi kvällen igenom och det gick bra. Kanske inte riktigt lika mycket folk som vi hade trott men det är alltid trevligt att spela på Äpplet.

Nu laddar vi upp inför nästa helg då vi åker upp till Kiruna för att spela på Scandic Ferrum fredag och lördag. Många timmar i bil men det brukar vara värt det för det är mycket folk och god stämning där uppe! Så det ser vi fram mot. =)

Lite bilder från dagrna som vi hade och nu är det Daniel som stått bakom linsen dom flesta gångerna.

Tills vi hörs igen, ha det gott!!

Mvh Peder


Uppackning på Skönsberg Folkets Hus


Skönsberg Folket Hus


Lyftanordning är det som gäller för att få in grejerna på Skönsberg FH. Matte övervakar..


Christer och Peder avnjuter frukost på mysiga Hotell Aina


Mats-Oves första autograf av Daniel. Daniel tog Mats-Oves sen..


Thomas och Jani på besök med autografblocket i högsta hugg!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.