Ferrum i Kiruna

Hej!

Då har vi avverkat 2011 års sista spelningar. Och det gjorde vi fredag o lördagkväll uppe på Scandic Hotell Ferrum i Kiruna.

Tidig revelj fredagmorgon för färden norrut gick av stapeln redan kl 7 från Innertavle. Jandersmorsan Gun (Christers mor) hade gjort iordning en fikakorg vilket vi tackar o bugar för! =) Lunch uppe i Svartbyn på Nilles vilket smakade bara fint och resan gick alldeles utmärkt och vi landade uppe i Kiruna strax före kl 15. Inga problem med uppackning o soundcheck och vi var klar i god tid före kl 18 som var bestämt. Lite mat o uppfräschning innan vi började exakt kl 22.00. Gick bra med rätt så mycket folk, vi hade lite teknikstrul på scen med monitorerna de två första seten men det kunde vi rätta upp innan kvällen var klar.

Lördagmorgon så åt vi faktiskt gemensam frukost, så sent som möjlig dock.. =) Lite stadsbesök hann vi med, lunch på staden blev det också innan vi samlades och hade lite översyn på grejer. Christer hade lödning av en del kablar med Daniel som förste assistent. Matte pillade på med en reverbeffekt för monitorlyssning och jag drack kaffe, åt pepparkakor plus översyn på mina trummor. Vi var så duktiga så..
Sedan fick vi underbar pyttipanna från köket till middag och efter det så var det lite olika aktiviteter. Matte o Christer var och tränade (?), motion alltså.. Även Daniel slöt upp och grabbarna hade pingisturnering som Christer vann. Tur för han att jag inte var med.. =)
 

Strax efter kl 22 så var det dags för oss att dra igång! Och vilken kväll det blev!! =) En av dom bästa vi har haft på senare år med fantastiskt trevliga o glada människor som dansade och hade kul! Och som jag sagt förut så påverkar det även oss på scenen, vi hade skitskoj! =) Vi tackar Kiruna och personalen på Scandic Ferrum för ett gott samarbete och god service och hoppas på snart återseende.
Söndagmorgon så hade vi först frukost och sen så packade vi ihop och vi var på rull strax efter kl 10 och hemma i Umeå igen runt 18.30.
Nedanför några bilder från helgen som varit.

Nu tar vi semester över julen och nyår för att dra igång igen i mitten av januari. Men bakom kulisserna så är det rep osv naturligtvis.

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder


Avresa från Innertavle tidig fredagmorgon


Hotell Scandic Ferrum i Kiruna


Allt på plats


Daniel är nyttig och tar sallad till lunch


Flitiga gossar som pillar på och lagar och donar.


Klart vi har tomteluvor när det nalkas jul..


Gott om folk som trivdes


Nejdå, Matte mår bra.. Sträcker på ryggen efter sammanlagt 120 mil i bil

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.