Trevlig februari och mars framför oss!

Hallå där!

Ja då är vi inne i februari efter att avverkat några trevliga och roliga jobb i januari. Nu närmast har vi Ersboda på lördag den 11:e och det är alltid trevligt att spela på hemmaplan med kända människor i danspubliken och lite bilkörning. Observera tiden dock som är mellan kl 19-23.  Mer av den varan, bilkörning alltså,  kommer vi att få helgen 16-18/2 där vi först på fredag åker till Vindeln och Forum mellan kl 19-22.30 för att på lördagmorgon ha tidig revelj och 55 mil upp till Svappavaara! Vi hade samma jobb 2011 och det var en trevlig kväll i sporthallen där uppe när vi även fick vara med på middag med underhållning före. Det ska tydligen vara samma procedur den här gången med. Det man hoppas på i skrivande stund är att det inte blir så kallt! Burr!!

Fredag 24/2 så är det premiär på Casino i Sundsvall! Ser vi verkligen fram emot och det man hört av kollegor i branschen så brukar det vara mycket folk på rätt så litet dansgolv dock.. Är ju kul för oss när man spelar men som dansare kan det ju vara lite kymigt när man vill släppa ut stegen.. =).

Ett jobb som varit lite fram och tillbaka med men nu är klart det är 16/3 nere i Junsele. Ytterligare ett nytt ställe för oss i nuvarande sättning så det blir spännande.
Ingen privat spelning som det står i nya numret av Får Jag Lov utan det är offentlig dans mellan kl 21-01 på Folkets Hus Forum i Junsele.
Passar ju även bra för oss eftersom dagen efter spelar vi med Olle o gänget i Lasse Stefanz! Två år sen sist och då var det knökfullt på Hotell Lappland i Lycksele! Känns som att det blir samma nu när dessa giganter inom dansbandsvärlden kommer på besök och kanske några kommer för att lyssna till oss.. =)
På tal om nya ställen så åker vi ner till Norrbo FH den 30:e mars och samma där.. Känns spännande!!

Naturligtvis så kommer vi att rapportera mer utförligt om dessa jobb så småningom!
Men tills vi ses o hörs på Ersboda FH kanske.. Ha det gott!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.