GLAD PÅSK!

Hallå där!
Då vill jag, Matte, Christer och Daniel önska alla en riktigt Glad Påsk! Vi är spellediga under påsken vilket sitter riktigt bra efter en fullspäckad mars månad med roliga spelningar, nya bekanta och nya ställen! Härligt.. Men nu laddar vi batterierna för april och närmast lördag den 14:e i Åsele.

Glöm inte att rösta på oss i Dansbandsduellen! Ny månad och nya röstningar där ett uppträdande under Malmöfestivalen i augusti står på spel. Vore ju kanonskoj att åka till Skåne och bjuda på dansmusik från Norrland. Rösta här!!

Under tiden ska vi bjuda på lite påskkarameller från Ersboda Folkets Hus i Umeå i början av februari. Den som filmat är ju naturligtvis the one and only.. Kurt Sundin med På dans med Kurt! Se inslaget här!

Tills vi hörs o ses.. Ha det gott!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.