Jobben bara ramlar in!

Hallå där!

En ytterst trevlig kväll i fredags uppe i Lycksele på MB med mycket folk och glada dansare plus våran återkommande sångfågel Marielle Karlsson som gästade oss på scenen igen vilket vi tackar för! Där har vi en blivande dansbandsångerska, helt klart! =)

Som rubriken antyder så har vi gott om jobb som ramlat in. Läs mera på www.janders.se för exakta datum men en höjdare är att vi kommer kliva ombord på kryssningsfartyget Birka Paradise igen! =) Datumen som gäller är 6-8/8. I år så är det "bara" mellan Stockholm-Mariehamn på Åland vi seglar men det kommer nog att bli superskoj som det alltid är på denna båt. Och jag lovar..ska inte tjata om mässen redan nu. =)

Vi kommer även att besöka Römppäviikko i år! Senast vi var där är ju under 2010 så det blir ett trevligt återseende. Fredag 28/9 är vi i Kivijärvi, dagen efter är det stor final i Pajala på sporthallen där vi spelar nonstop med ett annat band. Vilka vet jag inte just nu.. Sedan på söndagen 30/9 stannar vi till i Piteå och spelar lite motionsdans på folkets hus.

Fullt upp vilket det även är bakom kulisserna med massa grejer vi handlat och då innebär det skruva, kapa, förlänga, stuva om osv osv.. =).

Nu närmast på lördag så åker vi tillsammans med Stage från Skellefteå och spelar på Malåborg i Malå. Söndagen så är det Musikens Hus i Vännäsby som gäller.
Hoppas vi ses någonstans!

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.