Äntligen logpremiär!

Hallå där!!

I morgon är det äntligen dags för oss att göra premiär med logdans! Och som så många år tidigare är det härliga och trevliga Fromheden vi ska till. Brukar vara mycket roliga tillställningar när vi kommer dit med mycket folk som dansar och trivs.
Och efter det så ramlar det bara på med tre helger på raken och nästa torsdag är vi på parken i Skellefteå och på midsommarafton är det Pauträsk loge vi ska spela i. Kul! Var några år sedan Janders var i Pauträsk. Och snart ska vi till n´ Signar i Täfteå.. =)

Vi har senaste åren spelat nere på kajen i Umeå men pga byggnationer av nya Kulturväven så är det flyttat till Döbelns Park brevid länsresidenset. Datumet är torsdag 5/7 mellan kl 18-21.

Vi gick till final i Dansbandsduellen!!! Men.. Tyvärr har vi varit tvungen att dra oss ur för hur vi än försökt o grejat så hinner vi inte hem för finalen är 23/8 på torsdagkväll i Malmö och fredag ska vi spela uppe hos Tobbe o Monika i Hej så tiden räcker inte till med allt. Men vi tar nya tag nästa år kanske med Dansbandsduellen, vi får se. Men som sagt vi gick till final men lämnat platsen till något av dom andra duktiga banden som var anmälda. Men vi tycker att det var ett bra betyg ändå till oss…;-)

Hur som helst, nu ser vi fram emot en späckad juni, juli och augusti och jag hoppas verkligen vi ses någonstans!
Förresten, snart kommer vi att släppa en riktig rolig nyhet..en varm sådan. Häng med på Facebook, hemsidan och denna blogg så kommer nyheten inom kort! =))

Ha det gott!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.