Hej Signar!

Hallå där!

Då kan man sammanfatta en väldigt trevlig och rolig helg igen! Fredagen så var det premiären i Hej som vi spelade på och igår lördag så var det då äntligen dags att få åka till Signar i Täfteå loge. Som vart riksbekant för några år sedan när det var en serie som gick i SVT. Men vi tar det från början..
 

Halv två i fredags så var det samling vid pumpen och vi kunde rulla iväg mot detta Hej som ligger mitt i skogen mellan Jörn och Långträsk kan man väl säga. Efter ett kortare stopp i Skellefteå så var vi uppe i bra tid och vi lastade ut grejorna innan vi blev bjuden på middag av det fantastiska arrangörsparet Agghammar! Torbjörn o Monika heter dom som har koll på läget kan man lugnt säga.. Dom har även på gården en mycket trevlig loppis som är välbesökt och dessutom anses vara en av dom bästa i Sverige!
Gick bra med alla förberedelser och kl 20.00 drog vi igång och det blev som vanligt en rolig kväll med dansant publik. Vi återkommer dit upp den 24/8 och vi ser redan fram emot det.
 

Täfteå…. Dåligt väder….  Nja, många tankar gick genom huvudet hur kvällen skulle bli så med viss spänning var vi ute i god tid i logen i Täfteå och det gick bara finfint med allt och vid kaffet så försäkrade Signar att det skulle komma folk fastän vädret var uselt. "Jag har en trogen och fin publik" sa han ofta till oss igår och det visade sig att han visste vad han prata om.. Vi hade ca 500 pers och en supertrevlig kväll!! =) Många bekanta ansikten i danstrafiken som verkade ha minst lika roligt som oss på scenen. Vi hade lite problem efter paus med strömförsörjningen ett tag men det är en sån där sak som vi inte riktigt kan göra så mycket åt utan det händer då och då när man spelar på logdans under sommaren. Men det brukar alltid ordna sig till det bästa och så även nu efter Christer ryckt ut lite lampor på scenen t.ex. Hur som helst så vill vi tacka Signar med frugan Maj-Lis och övrig personal för fantastisk service och ett stort tack till alla som kom och gjorde vår kväll på scenen magisk. TACK!

Nu närmast har vi en fyra-dagars sväng med start på torsdag 5/7 mitt i Umeå city. Döbelns park är platsen vi spelar på mellan kl 18-21. Fredag åker vi ner till klassiska Kustladan någon mil nedanför Docksta, lördag åker vi till Gumboda Hed och vi avslutar på ett nytt ställe för oss på söndag, nämligen Ljusvattnet utanför Burträsk. Fullspäckat och roliga jobb att se fram emot. Och någonstans tror jag säkert vi ses, hoppas det iallafall.

Nu kommer ett gäng bilder från vår synvinkel från Hej och Täfteå. Det är Daniel som varit flitig med sin kamera.

Tills vi hörs o ses igen.. Ha det gott!!

Mvh Peder


Inlastning pågår i Hej -logen


Mysigt dansställe i Hej med både loge och loppis, fik osv.
Scenbilden i Hej med uppgraderad damernas/herrarnas skylt..


Nu har det börjas riggas i Täfteå loge.. Organiserat kaos!


Romantiskt o fint på scen i Täfteå


Christer o Peder står pratar med legendariska arrangören Signar Nordin i Täfteå


Mats-Ove naturligtvis på plats.. Dansbandskungen!


Som vanligt så håller Signar hov med sin härliga publik
Och som ni ser nedan så lyssnar även delar av Janders noga..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.