På väg mot Birka Paradise..snart.

Hej!

Då har vi avverkat tre väldigt roliga spelningar sen vi sist hördes vid. Björknäsparken i Boden på fredagen och på lördag var vi i Fromheden en bit från Norsjö. Lördagen som bestod av två jobb, först på dagen för förståndshandikappade och det är så otroligt kul dessa jobb!!
Även i Boden hade vi jätteskoj med rätt så mycket folk och en magisk service från arrangörer och personal med Britt-Marie i spetsen som skötte om oss utöver det vanliga.=) Tack för det, vi ses nästa år!!

Igår så var vi i Kusfors och den tjusigt belägna Bredseleparken som var premiär för oss i dagens sättning. Och wow vilken onsdagskväll det var med närmare 250 pers på plats! Tack så mycket dansare och arrangörer för denna gång!

Nu är det nya mål som hägrar! På lördag åker vi till Hedesunda en bit nedanför Gävle vilket är premiär för Janders! Vi ser fram emot det väldigt mycket faktiskt. Sedan har vi en ledig söndag att fördriva men vi kommer att bo på Birka Paradise som gäster söndag till måndag och det kommer ju att bli en ny upplevelse. Sedan spelar vi måndag till onsdagkväll, kliver av på torsdag och hemfärd för att vila några timmar för att på fredagkväll spela i Hössjö några mil utanför Umeå på motionsdans. Fulltecknat o härligt!

Som vanligt är ju tanken att hålla er uppdaterad så gott de bara går via denna blogg och även på Facebook förstås från denna sväng vi gör.

Skepp o´hoj!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.