En härlig turné!

Hej!

Då har vi gjort fem jobb på sju kvällar och det har varit riktigt kul! Vi hade tre härliga kvällar på Birka Paradise med avslutningskvällen onsdag som höjdaren. Mycket folk som dansar och är glada, det smittar av sig kan jag säga. Vår twist-tävling var en sagolik syn från scenen.. =)! Oj, så roligt det var!

Hemresan på torsdag gick "hyfsat" bra hela vägen.. Smidigt och skönt att packa ut från båten och som vanligt hinner man slänga några ord med påklivande dansband som nu var Alvenfors som skulle med på fyra-dagars kryssning. Alltid trevligt att få träffa kollegor. Hemresan började, som vanligt får man tillägga när vi åker från Stockholm, däckbyte på släpet några mil norr om huvudstaden. Den här gången dock förebyggande.. Bilder finns på vår Facebook-sida när vi bytte däck i hiskelig fart. =)
Sedan var det omdirigering runt Uppsala och på två ställen norröver trafiklotsar men till slut så kom vi hem rätt så nöjd och belåten.

Igår fredag så åkte vi till Hössjö loge på trio och hade en skön kväll med närmare 200 personer.
Nu vila några dagars vila innan vi åker till Gräsmyr på onsdag den 15/8 för att spela på motionsdans mellan kl 19-22.30

Vi ska samla ihop lite bilder jag och Daniel och sedan så kommer Daniel att sätta ihop ett bildspel från denna sväng. Missa inte det! Brukar bli en höjdare när Daniel är klar! =)

Bjuder på lite bilder från vår tripp..


Underhållning på Sundeck på Birka Paradise


Glade ljudteknikern och duktiga sångaren Stefan


Partybandet The Flowerheads från Göteborg underhåller. Kanonduktiga!!


Lite lätt trafikstockning i Stockholm när mäktiga Norweigan Sun kommer in. Båten i framkant är en båt som tillhör Norweigan, skjutsar passagerar fram o tillbaks från båten. Lyxigt värre..

Tills vi hörs.. Ha det gott!!

Mvh Peder

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.