Fotografering och Norge!

Hej!

Lite rapport om vad som händer just nu kommer här…
Vi var i söndags och fotograferade oss i Vännäs för nu är det nya affischer på gång och även  nya orkesterkort naturligtvis. Tanken var att jag skulle visa några bilder men dom vart inte så bra.. Har inte lärt mig riktigt än kameran på min nya telefon. =)
Men det gick väldigt bra så vi får presentera slutresultatet inom några veckor skulle jag tro. Sedan på kvällen så hade vi en ytterst trevlig kväll på Paviljongen i Vännäsby.

Vi ska till Norge! Jajamänsan, mycket utlandsresor just nu… =)
Vi ska till Hommelstö som ligger ca 55 mil härifrån på självaste annandag jul. Det kommer att bli mycket trevligt. Våra kära grannar är en otroligt glad- och härlig danspublik så det ser vi fram emot. Senast vi var i Norge var 2008 så det är hög tid och vi hoppas att det kan ge mera under nästa år eftersom det är en ny samarbetspartner för oss som vill vi ska kunna täcka upp i norra delarna av Norge. Spännande!

Vi får många frågor angående våran spelning nere på Playa del Ingles nästa år. Perioden är 24/1 till 6/2 och några som vi pratat med skall komma ner när vi är där! Hur roligt blir inte det!? Dessutom klart att vår första kväll, torsdag 24/1 så har vi besök av en svensk musiklegend.. Ingen mindre än Lill-Babs har show! Sämre start kunde vi väl ha fått..

Fullt upp och nu på fredag så besöker vi MB i Lycksele.. Vi ses väl där!!

Ha det gott!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.