Lägesrapport!

Hej!

Då kan vi sammanfatta en rolig månad igen! Rätt så intensiv men väldigt trevligt!
Vi hade en mycket trevlig timme på Seniormässan i Umeå den 24/10 där vi knöt nya band med en mycket intressant framtida samarbetspartner..kanske får jag tillägga. Tiden får utvisa vad som händer men jag kan väl avslöja att ordet värme ingår igen..  😉
Mer om detta naturligtvis OM saker och ting blir av.

Vi har lagt till ett jobb på Juldagen. Det är i Malå och på Malåborg vi ska spela upp till dans mellan kl 21-01. Dagen efter åker vi upp till Norge som bekant, närmare bestämt Gimle samfunnshus i Hommelstö. Bara hoppas att vädrets makter är med oss!
På tal om roliga jobb så får vi nöjet att spela i Täfteå nästa år igen! Markera i danskalendern lördag 17 augusti. =) Kul att ´n´ Signar var nöjd med oss!
Häng med på hemsidan där jag kommer att börja lägga ut våra färdiga jobb januari-mars inom kort där naturligtvis vårat jobb på Playa del Sol i två veckor blir en höjdare! Plus många fler jobb som vi ser fram emot.. =)

Vi har bestämt oss angående hur bussen ska se ut med dekaler och det ska ske nu under närmsta veckorna när vi är ledig från jobb fram till helgen 23-25/11 där vi betar av på fredag, Vindeln. Lördag åker vi till Bjurholm för att på söndag åka ner till Indal en bit utanför Sundsvall.

Glöm inte att rösta på oss på www.dansbandssidan.com där vi är med i en tävling som heter Dansbandspriset 2013. Rösta på bara!

Jag tänkte bjuda på ett gäng bilder på oss när vi spelar på Piteå FH 30/9. Jag har tagit dom från Avants (arrangörer) hemsida och det är Ronald Wikberg, kapellmästaren själv som tagit korten! Tack för det!
Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.