Nejdå, bloggen är inte nedlagd!

Hallå!

Som sagt, bloggen lever men det har varit så enkelt att undertecknad inte har hunnit med helt enkelt pga massa skäl. Största skälet är att jag har flyttat under sommaren till nytt gemensamt boende med min kära Annica. 🙂
Det var det privata.. Själva spelandet då? Jodå, vi har haft en härlig sommar med roliga jobb med mycket dansande folk framför scenen! Härligt!
Vi har tex. haft nöjet att spela på Gammplatsen i Lycksele med en jättefin och mysig loge där vi hade en trevlig kväll. Ett söndagsjobb nere i Kovland på fina Ånäsparken som var helt magiskt! Runt 300 pers som dansade och svettades liksom vi kopiöst! Jätteskoj!
Vi hade nästan 300 pers i Fromheden också, en rolig afton naturligtvis. Och sen då Täfteå förstås med 400 pers i publiken som verkligen var fantastisk mot oss! Tack för det! 🙂 Att få göra extranummer i Täfteå loge..känns kort sagt: BRA! :))

Men vi har också hunnit att vara nere i Östersund på Sommarparadiset Sandviken. Premiär för oss där, var inte så mycket folk eftersom det är faktiskt en helt ny marknad för oss men dom som var där nöjda och likså arrangören, den legendariska Göte. Tror inte vi har fått så mycket applåder någon gång som just i Östersund, det bådar väl gott för framtida jobb där nere kanske… 😉
Men det var kul i Bredsele, Hössjö och i Bursiljum där vi också hunnit vara denna månad.

Nu närmast är det dags åter för Kovland utanför Timrå den 1/9. Det ser vi fram emot! 🙂

En annan sak vi ska ta upp är dessa rykten som går… Varför? Christer ska som bekant sluta efter september månad. Trappa ner lite men kommer att fortsätta att spela i en annan konstellation. Men ryktet säger att vi ska splittras och det ska bildas två Janders?! Förstår väl alla med lite kunnande att det är omöjligt.. Det finns bara ETT Janders och det kommer så att förbli.

Med det sagt så är bloggen ”tillbaka” och nu kör vi! 🙂

Ha det gott!

Mvh Peder
 

 

2 kommentarer

    • Janders Orkester (inläggsförfattare)

      Tack så mycket! 🙂 Janders kommer att fortsättningsvis finnas både som trio och kvartett beroende på typ av spelning eller arrangemang. Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.