Döbelns park i Umeå

Hallå!

En liten sen rapport från när vi spelade här i Umeå på mysiga Döbelns park mitt i stan.

En väldigt trevlig kväll som vi tyvärr blev tvungen att avbryta i förtid när regnet tilltog alltför mycket plus blåst på det så vi kände oss lite väl utsatt med all ström och tekniska prylar på scen.
Men i ungefär 20-30 min innan vi bröt småregnade det och då var det en fantastisk syn från scen när hälften dansade på lilla dansgolvet framför oss och resten dansade uppe på stora scen under tak. 🙂 Då kanske vän av ordning frågar sig varför spela vi inte på en scen med tak?
Det finns uppbyggt en liten scen alldeles bredvid dansbryggan och vi kommer så mycket närmare publiken och det blir roligare då! 😀

Nu laddar vi inför 23/8 när vi ska ner till Bäcknäset utanför Nordmaling där vi ska spela på en återinvigning av dansbanan där som i skrivande stund håller på att fräschas till och kommer att förses med tak dessutom. Vi börjar kl 13.00 och håller på till kl 16.00. Har ni möjlighet..kom dit! 🙂 Gratis entré är det.

Sen söndag 31/8 ska vi spela på ett orkesterforum nere på Bergviksparken en bit utanför Söderhamn vilket vi ser fram emot enormt.. vi får se vart det leder 😉 Ska bli riktigt skoj!!!

Lite bilder från Döbelns Park kommer här.. Tills vi ses igen.. Ha det gott!

Mvh Peder

2014-07-31 16.27.32

2014-07-31 16.27.47

2014-07-31 16.33.09

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.