Dans vid havet!

Hallå där!

Igår var det tidig samling för att ta sig ner till Bäcknäset som ligger nån mil utanför Nordmaling. Dansen och själva ”kalaset” (nyinvigning) skulle börja kl 13.00 så då gäller det att vara ute i god tid. Det är en klassisk dansbana som har fräschats upp i sommar även så gästhamnen och det var riktigt riktigt vackert där det ligger vid havet.
På utsatt tid drog vi igång och det var rätt så mycket folk på plats för det serverades fika, korv osv och stundtals så var det mycket folk uppe på dansbanan också. Kul! Sen var det ju även en strålande dag med sol och rätt så varmt så det var bara att tacka och ta emot! 🙂 Lycka till med dansbanan och det vore ju kanonskoj om det kunde börja anordnas dans där i fortsättningen. En utedansbana vid havet med bedårande utsikt …det är en bra dag på jobbet! 🙂
Kolla in vår Facebook sida där det finns lite filmer från när vi spelar.

Nästa helg smäller det! Då ska vi ner till Bergvik någon mil utanför Söderhamn och visa upp oss på ett orkesterforum som Rent Nöje i Karlstad arrangerar. Det är på söndag mellan kl 15-21 där vi och sex band till ska spela på Bergviksparken. Vi ska spela kl 18.00 till 18.45 så kom ihåg det! Jag lovade även i radio när jag var gäst hos Gun i Pop o Rock att jag skulle bjuda alla vi känner på saft och bullar? Det gäller än! 🙂 Ska bli så kul och spännande att få träffa nya bokare, arrangörer, dansare och även naturligtvis kollegorna i dom andra banden. Vi kommer att åka ner redan på lördag för att rigga, soundchecka och slippa onödig stress på söndag. Spännande! 😉

Forum

Visst kan det här bli en kanondag?

 

Lite bilder från igår naturligtvis kommer här!

2014-08-23 10.11.53

Bara att börja packa ur bussen!

2014-08-23 11.05.51
Nymålad och fräsch scen!

2014-08-23 12.32.40
Bäcknäsets utedansbana

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!

Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.