Jättendal!

Hej!

I söndags så styrde vi färden söderut och till slutmålet Jättendal och GT-gården där danserna genomförs. Rätt så tidig avresa från Umeå eftersom det var lite grejer vi skulle hinna med innan vi skulle börja kl 18.00. Efter en kort lunch i Älandsbro så var vi framme strax före kl 14 så vi hann med allt som tänkt och det är ju alltid skönt. Blev en trevlig kväll med bekanta ansikten från när vi var i Bergvik precis som vi trodde! Var så trevligt så! 🙂
Slutade kl 22 så efter packning och lite fika med arrangörerna så var vi hemma i Umeå runt kl 03 måndag natt/morgon och som vanligt skulle någon börja jobba kl 7 och någon hade sovmorgon.. 🙂

Nu laddar vi järnet för andra jobb! Snart ska vi mönstra på Viking Rosella 14-15/11 vilket blir så kul, så kul. Jag och Matte ska dessutom när vi kliver av på söndagen efter Rosella åka till Karlstad för att träffa vår nya härliga bokare Isak på Rent Nöje. Trevligt värre, eller hur! 🙂 Två helger efter det så åker vi till Kiruna, så vi kommer att se mycket av vårat avlånga land genom bussfönstret i november.. 😉

Lite bilder från söndagens jobb kommer här!

 

2014-10-19 13.48.19

Avlastning på GT-gården i Jättendal

2014-10-19 15.14.43

Packa upp..

 

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!!

 

Mvh Peder

2 kommentarer

    • Janders Orkester (inläggsförfattare)

      Hej! Ursäkta för väldigt sent svar! Vad menar du..? Vår gode vän Keijo var med som vikarie tills vi hittade en ny gitarrist. Så jag förstår inte frågan och väldigt konstig formulerad.. Ha det gott! Mvh Peder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.