Julen är här..

Hallå där!

Hoppas inte julstressen har börjat alltför mycket för er.. 🙂

Sedan vi hördes sist så har vi hunnit vara på hemmaplan på Ersboda FH och som vanligt så var det bra med folk och väldigt skoj! Många man känner förstås och det är alltid extra roligt!
Helgen efter så besökte vi Kusmark några mil öster om Skellefteå och samma sak där.. Mycket folk, bra stämning och väldigt trevligt att stå på scen en sådan kväll! 🙂
Nu firar vi julafton för att på Juldagen åka upp till Hotell Lappland i Lycksele och spela på deras hemvändarkväll. Vi hoppas som förra året på smockat hotell och bra ös på dansgolvet! 🙂
Det är årets sista jobb och vi ser med stor spänning mot nästa år som innehåller nya marker för oss i dagens Janders. Förutom alla andra härliga platser vi besöker förstås.
Vårt samarbete med Rent Nöje i Karlstad har börjat strålande med dessa färdiga härliga jobb till våren:

7/4: Skara22/5: Oslo
23/5: Skoga (utanför Ekshärad i Värmland)

Tillkommer datum förstås då vi även under nästa höst besöker Oslo igen, Koppom ska vi till och senare även Västerås. Känns magiskt skoj och det är bara att hålla i hatten mina vänner… 😉 Även Birka Paradise och Viking Rosella ska vi spela på men där finns inga datum klara. Håll utkik på vår spelplan på www.janders.se som vi fyller på eftersom.

Nu önskar jag och mina kompisar i Janders en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Julkort Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.