darinkarlsson

Roliga prylar och fest

Jag och mina polare har som tradition att styra ihop en fest varje år när våren gör sitt intåg. Eftersom att vi brukar lägga festen i början av april kan det vara väldigt olika lycka på ”möta våren”-temat. Vissa gånger har det snöat, andra gånger har det varit nästan 20 grader varmt. I år håller vi tummarna för att det blir det senare.

 

Temat var, fram till nyligen, obestämt. Vi kunde inte enas om huruvida vi ville ha en fest som gick i Game of Thrones-anda eller ej. Ett annat förslag som dök upp var att alla, ja alla, skulle klä ut sig till Super Mario. Hur hade det sett ut? Vem vet, för förslaget slopades. Årets tema blev i alla fall: Roliga prylar. ”Men, hur kan ett tema till en fest vara roliga prylar? Vad betyder det ens? Är ni helt galna?” tänker ni säkert då. Men det hela är faktiskt ganska enkelt. Det finns en massa roliga prylar, eller hur? En sådan skulle kunna vara en clownnäsa som gör ljud när man trycker på den. Det är så roliga prylar fungerar. De är fullständigt meningslösa, men ändå väldigt roliga.

 

Det var Pierre som kom på idén den här gången, och han fick medhåll snabbare än någonsin tidigare. Till alla er som är bjudna på årets fest och funderar över hur ni ska tänka kring roliga prylar: Googla! Det finns mängder av saker som kan gå under temat roliga prylar. Det är också det som gör temat så jävla vattentätt. Dessutom behöver man faktiskt inte nödvändigtvis köpa någonting. Roliga prylar kan man fixa ihop själv. Så länge man har roligheten som en måttstock är allt tillåtet.

 

Här kommer tre saker för inspiration:

 

En kolonilott av minimala mått

Det inte bara rimmar, det är också en sak som går in under kategorin roliga prylar. Jag såg detta på en hemsida. Det är en komplett liten stuga med staket runt där man enkelt kan placera kryddor och annan växtlighet. Genialt? Japp!

 

Shotglas med olika tecknade figurer på

Kanske inte världens mest originella idé men snacka om att de kan komma till användning på festen. Går det in under roliga prylar? Självklart!

 

Kudde med inbyggd högtalare

Japp – Du läste rätt! Det finns numera kuddar som har högtalare inuti sig. Glöm krånglet med lurar och sladdar när du ska sova. Lyssna på musik eller podcast direkt ur kudden.

 

Är det någon som inte tycker att någon av ovanstående roliga prylar är tillräckligt kul? Vänligen skriv ett mail till vikundeintebryossmindre@vårfesten.se.

 

Puss och kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.