darinkarlsson

Mitt konsultbolag i Stockholm och varför jag trivs så bra

Jag har arbetat i snart 20 år. Det låter helt vansinnigt att konstatera men så är det. Jag började jobba direkt när jag tog studenten, och då var jag nyss fyllda 18 år. Nu fyller jag 38 år och undrar, precis som alla människor i alla tider, vart åren tog vägen. Ja jag inser förstås att det är en onödig sak att fundera över. Åren kommer inte direkt tillbaka så man kan likagärna göra det bästa av situationen men tiden man har nu. Det skulle jag faktiskt säga att jag gör just precis nu! Jag arbetar idag på ett konsultbolag i Stockholm, och jag stormtrivs varenda dag.

 

Med 20 år av arbete har man hunnit testa på en hel del. Det har i alla fall jag gjort. Allt från hundskötare till butikschef. Från VD till städerska på en anstalt. Jag har verkligen provat på olika typer av jobb för att hitta det som passar mig. Det var denna inställning som tillslut ledde mig till konsultbolaget i Stockholm som jag arbetar på nu.

 

Eftersom jag har ett ganska omfattande jobbfacit kan jag enkelt peka ut just vad det är som är så bra med mitt konsultbolag i Stockholm. Här är vad jag har kommit fram till:

 

  1. Arbetskamraterna

 

En oerhört viktig aspekt av alla trivsamma arbetsplatser förstås. Vad vore arbetet utan kollegorna? På mitt konsultbolag i Stockholm arbetar mängder av varma och fina människor. Människor med olika bakgrund och ålder som respekterar och tycker om varandra. Det är kul!

 

  1. Arbetsuppgifterna

 

Vi är ett litet konsultbolag i Stockholm, och därför är samarbete oerhört viktigt. Vår vilja att tillsammans leda bolaget framåt gör att vi ständigt stöttar varandras roller. Därför kan den ena veckan skilja sig från den andra markant. Det är en väldigt utvecklande del av vårt konsultbolag i Stockholm, tycker jag!

 

  1. Arbetsnyttan

 

Jag vet inte om detta är ett vedertaget ord och om jag, i sådana fall, använder det rätt. Men det jag menar är att jag, på mitt konsultbolag i Stockholm, känner att jag ger någonting till människor. Ofta handlar det om unga människor som får sitt första jobb tack vare mig och oss. I andra fall kan det vara människor som hamnat utanför arbetsmarknaden som hittar tillbaka. Jag upplever att detta är en oerhört stark anledning till varför jag trivs så bra på mitt konsultbolag i Stockholm.

 

Frågor? Jag försöker svara på så många jag kan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.