darinkarlsson

Mer om stambyte i Stockholm

Förra veckan ägnade jag ett helt inlägg åt att lista de bästa sakerna med att arbeta inom stambyte i Stockholm. Jag gjorde detta som en slags sorgeprocess eftersom jag, nu när jag bytt arbete, saknar mitt gamla jobb. Jag tänkte att jag skulle fortsätta på samma tema idag. Detta gör jag, inte minst, för att mina gamla kollegor inom stambyte i Stockholm uppmärksammat mig om att jag missat viktiga detaljer.

 

Förra veckans inlägg innehöll hyllningar till tre olika aspekter av arbetet inom stambyte i Stockholm: 1) Den vackra cykelvägen till arbetet. Detta uppskattade jag mycket både på väg till och från jobbet. 2) Arbetskollegorna jag hade inom stambyte i Stockholm var också en stor orsak till att jag trivdes så bra. Jag kommer även hylla dem i dagens inlägg. 3) Arbetstillfällena inom stambyte i Stockholm går förstås inte att komma ifrån. Behovet finns konstant och jämt i Sveriges största stad.

 

Hur som helst, dags för nya hyllningar till mitt förra jobb inom stambyte i Stockholm. Jag vill denna vecka slå ett slag för följande aspekter:

 

  1. Musik-temadagar. Detta behöver förstås inte vara unikt för stambyte i Stockholm, men det var något som jag och mina kollegor ägnade oss åt. Vi hade varsin tema-dag och till det hör att vi alla hade väldigt olika musiksmak. Måndagar var min dag. Gammal blues och jazz avlöste varandra. Musik som möjligen gjorde att arbetet med stambytet i Stockholm gick lite långsammare, men som uppskattades av de flesta. Tisdagar och onsdagar var värst, i mitt tycke. Detta eftersom mina kära kollegor inom stambyte i Stockholm, Joakim och Nils, valde musik dessa dagar. Tisdagar var heavy metal-dagen och sedan var det grunge-onsdag. Mina öron skrek dessa dagar.

 

  1. Sommarfesten. Detta var framförallt vad mina forna kollegor reagerade på att jag hade utelämnat sist. Sommarfesten var årets höjdpunkt för oss när vi arbetade med stambyte i Stockholm. Otroligt härlig tillställning som alltid pågick långt in på nätterna. Total glädje.

 

  1. Kundberättelser. Ja, dessa kommer jag inte gå in på i detalj i den här bloggen. Jag vill inte gärna bli stämd för att ha brutit mot tystnadsplikten efter att ha slutat med stambyte i Stockholm. Men ja, snacka om att man får se mycket i detta jobb. Den ena kundens boende är knasigare än den andras. Faktum är att detta är något av det jag saknar mest med mitt jobb inom stambyte i Stockholm.

 

Gamla teamet – Är ni nöjda nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.