darinkarlsson

Tandställningsskräck och invisalign i Stockholm

Minns ni hur elaka barn kunde vara när man själv var liten? Ondskan tycktes inte veta några gränser för vissa. Man undrade varför de var så jävla taskiga, trots att man inte hade gjort något. Ibland var man säkerligen lika jävlig tillbaka, men de är inte de minnena som fastnar. Jag minns en kille som gick i vår klass särskilt väl idag. Han hette Oskar, och Oskar hade tandställning. Innan han fick sin räls var han som vem som helst. Han syntes inte mest, och hördes ganska sällan. Men han var inte ensam. När han fick sin tandställning fick klassens elaking för sig att han skulle retas för det. Alla hängde på, för det är så det fungerar, hur illa det än är. Jag minns att jag bara tittade på, men stämmer det?

 

Nåväl, jag skulle inte prata om Oskar eller hans tandställning. Minnet kan däremot förklara min skräck för tandställningar överlag. Jag har sneda tänder. Jag behöver egentligen tandställning, och har behövt länge. Sedan hörde jag om att man kunde få Invisalign i Stockholm. ”Invisalign i Stockholm?” tänker vissa av er. Vad fan är invisalign och varför just Stockholm? Svaret på den senare frågan är helt enkelt för att jag bor där och att Eskilstuna hade varit krångligare att åka till för hjälp.

 

Så, invisalign i Stockholm är alltså en tandställning som inte syns. Ingen jävla räls som täcker tänderna och gör att man knappt längre kan prata. Ingen tandställning på det traditionella sättet. Det sätt som gjorde att Oskar blev mobbad 1997. No sir, invisalign i Stockholm är till för nya tider. För oss som vill få rakare tänder men som lider av något sånär post-traumatisk stress för hur folk med tandställning behandlades.

 

Jag prövade invisalign efter att ha kontaktat den bästa kliniken i Stockholm. Det fungerade hur bra som helst. Vad som förvånade mig mest var däremot inte hur bra det fungerade. Det var väntat givet kommentarerna på nätet. Jag blev chockad över hur snabbt det kunde gå. Efter ett inte alls särskilt långt tag med min invisalign som jag fått av Stockholms skickligaste tand-konstnärer kunde jag se resultat. Makalöst!

 

Om ni vill veta vilken klinik jag talar om får ni gärna kontakta mig via kommentar! Jag kan verkligen, från botten av mitt tandställningsskräck-hjärta, rekommendera invisalign i Stockholm till alla som känner sig osäkra på sina tänder. Det fungerar, och det fungerar fort!

 

Jag tar ett break på ett par veckor men är snart tillbaka med nya inlägg om spretiga ämnen. Till dess – Ta hand om er!

 

Ciao!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.