darinkarlsson

Vår innergårdsrenovering i Stockholm blir av!

När ni sist hörde från mig förklarade jag att jag hade haft det lite stressigt senaste tiden. Ja, eftersom det nu har gått ett tag förstår ni nog att det har fortsatt att vara så. Jag vet inte riktigt vad som hände, men allt tycktes komma på samma gång. Först var jag tvungen att rycka ut på jobb i Umeå, helt oplanerat, under två veckors tid. Eftersom jag då arbetade dygnet runt fanns ingen tid för inlägg här. När jag sedan var tillbaka började lantställe-projektet som jag berättat om. Då saknades också tid. Sedan har det varit upp och ner, fram och tillbaka, med massor av olika saker. Nu däremot är jag tillbaka igen – Så håll i hatten.

 

Jag berättade om vår innergårdsrenovering i Stockholm senast. Det skulle äntligen bli dags att göra något åt den gård som förfallit i anknytning till vår fastighet länge. Alla som bor i huset har uttryckt missnöje till styrelsen. Pengabristen i vår förening har konsekvent gjort innergårdsrenovering till en omöjlighet. Men nu skulle det som sagt bli ändring, och det berodde på en rad olika saker.

 

  1. Vi får en höjd avgift varje månad till följd av vår stundande innergårdsrenovering i Stockholm. Det handlar inte om särskilt mycket pengar, utan ett par hundringar varje månad.
  2. Vi siktar in oss på en innergårdsrenovering i Stockholm som kanske inte ger oss exakt allt vi hade velat ha. Det får bli en renovering som ger den befintliga gården ett ordentligt och helt nödvändigt ansiktslyft. Detta utan att ruinera oss fullständigt.
  3. Sist men ändå huvudsakligen – Vi hittade ett företag inom innergårdsrenovering i Stockholm som verkar kanon. De erbjöd priser som ingen av konkurrenterna kunder matcha. De hade dessutom nästan 30 års erfarenhet av just den här typen av arbeten. Vi är oerhört nöjda och ser fram emot resultatet.

 

Jag vet att jag har läsare av många olika åldrar och som befinner sig i många olika stadier av livet. Är det någon av er som har erfarenhet av innergårdsrenovering i Stockholm? I så fall: Blev ni nöjda? Höll sig priset på den nivå som ni först blev lovade av företaget? Jag är inte orolig själv, men jag vet att några av mina äldre grannar är det. Jag frågar i huvudsak för deras skull.

 

Ta hand om varandra så hörs vi snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.