Nattens Vingslag…

Nattens vingslag
Hörs i ett fjärran dunkel
Dina steg
Blir kvar i sanden
Ensam vandrar du
Mot stjärnorna i skyn
Nära vad längtan sagt

En dikt från min första bok Skymningsljus som kom 1996, min andra bok Gryningsljus kom 2006 och nu är min tredje bok Hjärtats Väg på väg;-)) DickScott

 

4 kommentarer

 1. Dick Scott

  Svar till Minna Grenholm (2012-03-11 20:33)
  Tack!!! Länkarna till de två första böckerna finns till höger på bloggen, har precis godkänt provtrycket på min tredje! Skall ge ut en med engelska dikter oxå!Har gjort en CD med text och musik. Ser att du sysslar med själslig/kroppslig friskvård; viktigt i vår tid! Reiki är ett av mina intressen.Ljus och Kärlek till Dig!Dick

 2. Minna Grenholm

  Men då ska jag absolut ta mej en titt. Du kanske borde göra en meditations skiva!

  Tack så mycket och desamma till dej… Själslig utveckling är grunden till empati och allt gott! Så en helhet i de man är för att finna sitt sanna jag i den utveckling som ständigt är i levende i ALLT!

 3. Dick Scott

  Svar till Minna Grenholm (2012-03-11 21:46)
  Instämmer med dig Minna! Själslig utveckling är vägen framåt, vägen inåt är vägen ut!! Bra ide med meditationsskiva, har faktiskt läst in min andra diktsamling som ljudbok!Önskar dig en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.