En bra dag

En bra dag betyder mer än nånting just nu. Värdesätter dem högt. Idag har det varit en sådan. Glädje och sorg, känns lika mycket numer i hjärtat… Idag är jag så glad att jag faktiskt har ont i hjärtat fysiskt.. Har min otur vänt idag? Snälla låt det vara så… Måndagen den trettonde en helt suverän dag… Har fått besked att den 18/9 -12, händer det något bra, 3 dagar efter jag och älvan kommit hem från Sousse. Resan ser jag ju också framemot förstås. 3 veckor kommer svischa förbi i ett ögonblick, mitt nya kördon är klart för sin första åktur… Vad kan man mer begära… Ojsan, glömde ju en annan sak… De jag beställde för flera veckor kommer v 35… Tjohoo!

I mitt hjärta för all tid och evighet <3

 

                  Mammas bästa älva i hela världen, du gör mitt liv värt att stanna kvar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.