Här kan du kika om du är sugen på fika…

…i nya kaffekoppar 🙂

Eftersom jag fått ett gäng muminmuggar när jag fyllde år sist och numera har hela tio stycken sådana i skåpet så tänkte jag att jag skulle ta och ge bort mina andra kaffemuggar, som i och för sig är jättefina och som jag druckit många goda koppar kaffe ur.

MEN… Nu är kökskåpet alldeles för fullt och det gillar jag INTE, så om du tycker att dessa kaffekoppar är finfina och skulle passa ypperligt just vid DITT fikabord med just DINA kaffekompisar. Let me know. För i så fall får du dem helt enkelt. Känns onödigt att slänga schysst porslin. Och det gillar nog inte de som hämtar soporna heller.

haha.. skriv en kul motivering så blir det ju så mycket roligare också 😉

 

4 kommentarer

 1. Anna K H-fors :)

  Dricka kaffe kan jag bra,därför dessa muggar jag vill ha.. mina har jag druckit sönder,sprickor i dom så kaffet i mitt knä jag tömmer…sipprar kaffe åt alla håll..ja,man har ingen koll.. är så rädd att mina gäster jag ska bränna,sån hetta vill ju ingen känna,därför muggarna i soporna har åkt..nu finns ingen risk att nån blir våt..
  så nu sitter jag här och i mitt hår jag luggar.. faan..jag har ju inga kaffe muggar!!!! 🙂
  Kramen

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Sara (2010-09-02 18:15)
  Men.. vad konstigt att alla tidigare kommentarer är borta?? Det var i alla fall en tjej som heter Anna som fick dem. Hon hade skrivit helkul 😀
  Ja, det är ett par av böckerna jag skulle behöva. Jag hade en bok som inte var den nyaste upplagan av bla med grundkurs och vård och omsorgsarbete. Men jag skickar ett mail 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.