Kräftor med Securitaskollegorna….

…blev det igår. En grymt trevlig kväll där vi käkade kräftor på gamla fängelset. En mycket trevlig tillställning. Senare begav vi oss vidare till Norrlandsoperan där vi fick plocktallrik och lite drickbart. Sedan blev det TC och Allstars. Men gissa vem som var skötsam och drack kaffe/bubbelvatten/läsk?  En annan har ju ett MYCKET viktigt uppdrag idag: Shopping av Lördagsgodis och senare nattjobb inatt och då går det INTE för sig att vara bakis. Så det så!

🙂

Det var i alla fall en grymt kul kväll och det är inte ofta man ser sina kollegor i civila kläder. Bara det var ju en del av behållningen. Hade otroligt trevligt hela kvällen och vi garvade åt det mesta.. Fast mest åt varandra. Höjdpunkten var en och annan felplacerad, men antagligen välmenande kommentar som jag fick angående mitt utseende och kroppsform *skrattar* Ibland blir det fel helt enkelt, men en het dejt har jag ju att se fram emot nån dag som det verkar.. Ojoj, smickrande till tusen.

Nu ska jag och ViggoPiggoSnyggo dra hem till våran Linda och flyttstöka. Det blir kul.

Ha en skööön Lördag allihopa!

 

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    kräftor är gott men jag måste se till att inte vara så hungrig innan. För annars har jag svält ihjäl innan jag får äta det ynka som jag fått ur den röda kroppen. Mycket arbete – lite mat

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lisbet Olofsson (2009-10-07 06:37)
    haha.. ja, men de andra hade hyfsat fullt upp med att dricka snaps oxå så jag kunde ju äta med bättre frekvens hehe.. min kräftskalshög va störst av ALLAS 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.