Mitt okända barn som jag ännu inte har någon…

Från mobilen

Mitt okända barn som jag ännu inte har någon aning om vem det är verkar i alla fall må fantastiskt bra här i Lappland. Bebisen sover mycket och verkar växa så det knakar. Jag låter helt enkelt bilden tala för sig själv. Jag vågar i alla fall påstå att jag INTE kommer att vara gravid till slutet av Mars. Bara så att ni vet! Och jag själv?! Jo tack. Jag behövde miljöombyte. Jag mår helt suveränt och det var längesen jag kände sådan harmoni i kroppen. Ibland måste man få komma bort för att kunna längta hem. Jag har även insett att saker och ting måste omstruktureras i mitt liv för att tillvaron ska funka. Tänk vad kloka tankar som orkar ända fram när man är här. Jag måste åka hit oftare.. Hoppas ni har de bra i Ume också!

4 kommentarer

  1. Sanna

    Oh va den ha växt om man jämför me din förra bild du la ut 🙂 Känns som min mage ha blivit lite större också, men du leder fortfarande tävlingen 😉

  2. Lisa

    1 mars tycker jag låter som ett bra datum. Satsa på det! 😉

    Snart sätter jag mig på en buss till Norrbotten. Härligt ska det bli. KRAM Lisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.