Mol allena…

…hela kvällen minsann. Det känns… märkligt på nåt vis. Det händer väl inte ens tre gånger per år att man har en hel kväll med sig själv.

Så dagens projekt blir att vattna blommorna, tömma diskmaskinen för att slutligen hamna i soffan med en hämtpizza. För jag ids inte laga mat ikväll åt "bara" mig haha.. Ja, men nog får man väl vara lite lat när man ändå inte har en massa måsten som hänger över skallen på en?

Jag har faktiskt haft en riktigt skön och icke-produktiv dag hemma igen. Mamma har hälsat på och hämtat kidsen och sen kom Liza förbi på en fika. Det är alltid lika trevligt att träffa henne och hon är bara en sån människa som har en massa positiv energi som lämnas kvar lite när hon går.

Optimistiska människor är vad jag gillar och behöver just nu. Inget är omöjligt och man kan alltid hitta lösningar till diverse problem som dyker upp. Så är det tametusan!!

Ha en finfin fredagkväll alla som läser.

"Optimism smittar, så låt dig omgivas av positiva människor och filtrera bort allt som är negativt för Dig"

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Liw

  Självklart får du ta över boken, nu har ju jag läst klart den 🙂

  Härligt med en kväll för sig själv, själv ska jag på planering inför vårterminen på UG, känns väldigt tungt 🙁

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Det vet du väl vid det här laget, det finns INGA måsten, bara vad man själv väljer att göra. Det är ju bara hur bra som helst. Jag brukar för det mesta välja det som känns roligast att göra, sen väntar jag in i det längsta innan det tråkigaste ska göras, och då går det undan, kan jag lova, och sen är det gjort. Perfekt! Ha en toppen fredag framför tv:n, eller ja, soffan sa du.

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-12-11 15:14)
  Precis! Jag försöker lära mig konsten att göra det jag VILL lite oftare och göra trista saker när jag har inspiration… Just nu är det mest soffläge och tupplurar för mig haha.. Så sköönt!! Ha en finfin kväll du me 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.