Svårt uppdrag blir…

…att köpa barnvagn. Usch.. har ju redan gjort ett par tappra försök att testa, titta på och undersöka diverse vagnar på både barnens hus och Eriksson center i Gällivare, samt plöjt X antal annonser på blocket plus att jag till och med tagit hem en vagn via ett internetköp som inte blev vad jag tänkt mig så den fick åka tillbaks igen.

Idag ska jag göra ett litet besök på babyproffsen och se om de har något som faller mig i smaken. Det är bara det att en vagn idag inte bara är en vagn. Finesserna är oändliga och priserna därefter.

*suck*

Denna gång känner jag inte riktigt samma entusiasm vad gäller "babyshopping". Jag vill ju bara ha min bebis och inte kuta runt och handla massa saker. Fast som tur är så är det ju "bara" vagnen och diverse småpryttlar som fattas nu. Det mesta finns ju redan. Vagnen ska i alla fall uppfylla vissa krav och det är att den ska vara tålig som tusan eftersom den ska rulla många, många mil. Den får heller inte vara tung eller krånglig. Inte för mycket begärt va?

Ja, ni ser.. ännu ett i-lands problem att lösa haha.. Nåväl, ska i alla fall börja denna dag med ett besök på gymmet. Ska försöka hinna få på mig lite mera muskler på överkroppen innan den lille vännen kommer och tar över all min tid. jag har en känsla av att denna bebis kommer att vara stor så det gäller att skaffa sig lite biffigare armar haha…

Avslutar dagens blogg med en bild till Farmor Lena. Kolla modiga killen:

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. magdalena farmor

  hej på er vilken modig kille först red han på en stor
  islands häst på 2;advent marknaden i gällivare nu klappar han en orm var ska detta sluta?
  många kramar till er

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2009-12-14 11:14)
  Ja, jag gjorde ett tappert försök att träna nedre delen av kroppen.. MEN magen strejkar och blir stenhård, så det blidde bara armar, axlar och rygg. Men vad skönt det var! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.