Tio år av mitt liv försvann just…

…eftersom den gode Martin just skrämt skiten ur mig bakom köksfönstret med årtiondets hemskaste häxgarv. Jag darrar fortfarande av skräck. Överraskningar i alla ära, men gevalia blir det inte tal om denna gång haha…

Ikväll har jag suttit och traderat som en tok eftersom jag lyckats göra mig ett par tusingar de senaste månaderna på skräp och gamla kläder som mest ligger och dräller. Vissa prylar har jag till och med fått MER för, än vad jag gav när jag köpte dem. Så då blir man extra taggad och vill kränga ännu mer prylar. Så nu svider inte tv-olyckan lika mycket eftersom jag skrapat ihop en hel del sköna slantar!

Miii laaajk…

Men det bästa med det hela är väl att man blir av med grejjer. Pengarna är lite bonus bara.

Hursomhelst så var mamma och co här ikväll. Morsan bakade helt gudomlig pizza och vi hade det riktigt mysigt. Känns som att vi ses för sällan men när vi väl gör det så är det alltid lika trevligt. Jag gillar verkligen min familj. De är toppen!

Ville bara säga det…

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Hej hallo..

  Måste kolla vad du pysslar med.
  Ja TRADERA, ska nog också försöka med det.
  Har en digital box som står här – kanm man sälja den?

  Jobbigt bara att packa allt och skicka iväg.
  Ha det gott

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-01-18 08:14)
  Hello Lisbet! Kul att du är på G med bloggandet igen 🙂 Ja, tradera är ju ett tidsfördriv som man faktiskt kan tjäna lite små slantar på. Inte att förakta! Jopp, jag kollade. Det finns rätt många digitalboxar ute på tradera. Bara att registrera dig och börja kränga iväg allt du inte vill ha. Det är kul när man väl kommit igång! Kram

 3. Liw

  hallå!
  Självklart är jag på fika, har dock modern på besök den här veckan, men det borde gå att lösa;-)
  Tradera is the shit! Ska börja lägga ut lite bebiskläder snart ja, kan ju inte spara allt..
  kram

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Birgitta Johansson (2010-01-20 10:32)
  Jag blir så nöjd varje gång jag får bära iväg ett paket till posten. På Tradera märker man snabbt att den enes skräp blir den andres skatt 🙂 Toppen tycker jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.