Expressen söndag idag…?

Ja, Jag tror att det är idag vi kommer att vara med där jag och Jimmie… ooooo.. det är så spännande så att jag kommer att stå i kö och vänta när kvällstidningarna anländer haha…

Men som sagt, en jättetrevlig reporter och en superduktig fotograf borde ju kunna snickra ihop något bra tycker man. Och som jag tidigare har berättat så är jag väldigt smickrad över att bli tillfrågad om att vara med på det här.

Bloggen är ju min ventil och för det mesta skriver jag gärna om saker som berör mig. Jag hade skrivit ett inlägg som handlar om svartsjuka och det inlägget kan ni läsa Här:

http://blogg.vk.se/e-lack/2009/07/07/svartsjuka-118805

Och när jag nu får leva i ett helt normalt förhållande utan svartsjuka som ingrediens så är ju livet faktiskt toppen. Hade först ingen aning om att det faktiskt är precis så här ett förhållande SKA vara. Märkligt egentligen. Och nu får jag avhandla det även i expressen. Spännande som bara den, eller hur?

Ser ni att bebisen fick hänga med till Bulgarien?

🙂

Hursomhelst, nu drar jag och jobbar! Ha en skön dag allihopa och njut av söndagen. Det ska jag försöka göra.

"Du har aldrig rätten att äga en annan människa och om du försöker göra det så kommer du bara att förlora och stå där ensam och bitter i slutändan"

Etiketter: ,

12 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Svar till Lisa (2010-02-07 07:43)
  Tur att man ”bara” kan köpa bilagan 🙂 Men tyvärr så var ju inte hela grejjen med idag som jag trodde.. men en liiiiten försmak fick man ju i alla fall… haha… Ser toksnyggt ut me mina dubbla tjocksockar va? 😀

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-02-07 08:55)
  Tack Ann-Marie 🙂 Ja, tyvärr är svartsjuka något jag vet alltför mycket om och det är skönt att veta att jag nog inte behöver uppleva det igen. Svartsjuka ska man inte tillåta i ett jämlikt förhållande tycker jag!

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-02-07 11:56)
  Lite snopet att inte hela grejen var med idag som jag trodde, utan bara en liten bild 😀 Fast nu vet man ju NÄR det blir i alla fall… bara att vänta vidare. Känns länge tills den 28:e tycker jag 😀 Hävv a najs ivning… hihi…

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-02-07 12:31)
  Expressen söndag är ju en hel veckotidning som tur är.. så kan man lösa lite korsord o grejjer i väntan på 28:e februari *suck* Lite snopet att inte artikeln var med idag som jag ju trodde att den skulle vara. Nåja.. den som väntar på nåt.. ööhh… Gott?? Haha…

 5. Helena Nilsson Springare

  Svar till Linnéa Olsén (2010-02-07 14:14)
  Knas bara att det inte var idag som jag trodde.. men en liiiiten förhandstitt blev det ju i alla fall 😀 Alltid nåt.. och vilka TOKSNYGGA yllesockar jag hade oxå *skrattar* Hejja norrland!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.