Lat, lugn och ledig lördag…

…blir det för hela slanten med samtliga i familjen. Den enda hållpunkten är 5 årskalaset hos Viggos Bästa kompis.

Sen har det väl inte undgått någon att det är TOPPENVÄDER ute, så det blir nog en promenad mot ett okänt mål. Supermysigt.

Fredagkvällen slank ju iväg snabbare än vad jag trodde så nu gäller det att ta till vara den här lediga dagen med allt vad det innebär. Ska nog försöka läsa ikapp mig på några bloggar också och se vad som händer i andra delar av världen.

Det är rätt så kul att läsa bloggar och jag blir lika glad varje gång jag hittar en ny blogg som jag gillar. Jag är en riktig "readoholic" (konstigt, hemmagjort ord) och jag behöver verkligen mitt konstanta ordflöde. Annars blir jag lite stressad och rastlös. Konstigt det där.

Dock har jag sett att det nu är FEM veckor sedan jag drack kaffe sist så det verkar jag inte ha några problem med. Men min dagliga dos av ord och bokstäver måste jag få annars blir jag kinkig *skrattar* Så jag verkar ha ett större beroende av information och kunskap av vad jag har av koffein. Känns bra det!

Jag, en bok(stavs)mal

Ha det fint alla som läser! Njut av solljuset för det ska jag göra. Vi hörs och störs.. Kramkram

 

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.