Hejdå Volvo!

…Jaa.. nu har jag nog gjort mitt sista nattpass ever på gamla Volvo lastvagnar. Dels för att bebben faktiskt gör entré när som helst och för att vi på Securitas inte längre kommer att vara vaktbolaget som vaktar ute på Volvo.

Från och med den första Mars så lämnar vi snällt över ansvaret till G4S. De kommer att göra ett lika bra jobb som vi gjort och jag önskar dem lycka till. Det kommer att gå finfint.

Men jag ska ärligt erkänna att jag kommer att sakna Volvo lastvagnar och allt som har med det att göra: Svetslukt, buller, traktorer, lastbilshytter och grabbigt snack i vaktlokalen. Jag har haft det toppen därborta och jag har trivts kanonbra.

Jag gillar verkligen mina vaktkollegor (johopp, de allra flesta iaf)  som jag haft på Volvo och jag hoppas att alla ni får det helkul på era nya uppdrag, vad dessa än månde bliva!

Så nu går jag och sover efter mitt sista nattpass som "Volvovakt"

Godnatt / Godmorgon, vad som passar bäst för just DIG!!

🙂

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-02-20 11:13)
  Godmorgon 🙂 Blev inte sovit länge här.. tänkte att min plan ska vara att kunna sova tidigt ikväll. Nu blir det solsken och lördagsgodis! Ja, luktminnet.. åh, tänk om de kunde uppfinna ett sätt för oss vanliga människor att lagra just doftminnen. Nu känner jag iaf doften av frukost.. mmm.. det slår det mesta! 🙂

 2. Grs Olle

  Lycka till, jobbade själv på Securitas på Volvo lastvagnar i Göteborg. Har gjort mitt sista pass där, det var vemodigt när sista passet var över 🙁

  Nåja, nya objekt väntar men just nu känns det tomt…

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Grs Olle (2010-02-22 19:13)
  Tackar 🙂 Ja, nog är det lite vemodigt när man gör sitt sista pass någonstans. Jag har också jobbat på Volvo i Göteborg, fast då i restaurangerna ute på Torslandaverken. Inte lika kul som väktarjobbet 🙂

  Lycka till i framtiden då! //H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.