Äntligen kalas!

…ja, äntligen ska 5 års kalaset äga rum. Med tanke på att lillemannen faktiskt fyllde år FÖRRA året så kan det ju vara på sin plats att ha kalas så här två månader efter.

Han har ju varit bjuden på flera kalas och varje gång han kommit hem så frågar han: "När ska JAG ha kalas då?"

Hmm.. jaa.. eftersom han fyller år på jullovet mellan jul och nyår så är det ju svårt att tajma ett barnkalas då och sedan har jag och pappan jobbat om varann nästan varje helg så det har liksom inte kunnat bli av. Men ÄNTLIGEN.. ska det alltså nu bli av.

Sex stycken små kompisar har han fått bjuda in och nu ska vi kalasa på söndag med varmkorv och glass och allt annat som gör livet glatt när man är nyss fem år fyllda.

Det där med barnkalas är ju ett dilemma i sig. Man vill ju gärna bjuda alla kompisar på avdelningen plus några till som bor i grannskapet men det är liksom inte möjligt. Just nu i alla fall. Men nu är jag glad att vi hinner ha en fest för honom innan bebbens ankomst åtminstone. Frejsson fick ju ha ett jätteparty med mat och allt så nu får vi skärpa oss så att det inte blir orättvist!

Annars kommer det dåliga samvetet att bita mig i ändan flera gånger om det inte skulle bli NU!

Mr oemotståndlig 4,5 år

Etiketter: , ,

8 kommentarer

 1. Linnéa Olsén

  Ja, nu får jag dåligt samvete. Affe har inte heller haft sitt kalas ännu!
  Det är ju en sån dålig tid därmellan jul & nyår att ha kalas på. Men, hmm…? Ja, vi kanske skall ha det i helgen?
  Affe skall ju ha en festival!

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Linnéa Olsén (2010-02-22 15:20)
  Det dåliga samvetet hänger ju alltid bakom hasorna på en tycker jag *suckar* men ett litet barnkalas borde man ju kunna åstadkomma tycker jag.. hmm.. festival lät ju fasn inte dumt!! Känns bara som att det behövs lite mer plats för en sådan haha… Mitt spinkiga radhus är ju inte så partyvänligt 😀

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-02-22 15:27)
  bebben är ju beräknad efter 20e mars någongång.. men jag har ju tänkt sikta på första helgen i mars istället 😀 så det vore ju snopet om bebisen kom redan nu. Det var därför vi var tvungen att SKYNDA oss med detta kalas. Medan lille bebis fortfarande är i tryggt förvar *skrattar* dvs, magen 😀

 4. magdalena farmor

  heej viggo
  ska du ha kalas vad roligt med maaassaa godis chips varmkorv ha ett jättebra kalas
  många kramar från farmor och farfar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.