Tydliga tecken…

…på att det är på G??

*hoppashoppashoppas*

Jag har ONT, jag mår ILLA och jag är GRINIG som en tok…

*suck*

Stackars familjen idag alltså. Nåväl, jag ska försöka vara snäll resten av dagen i alla fall hade jag tänkt.

Jimmie ska på inflyttningsfest här på Tomtebo, så han är ju i alla fall i närheten om det brakar lös och börjar födas barn här i krokarna haha…

-"Ska ni ut sen då?"

-"Ja, det blir nog Cover"

-"Ok, men glöm INTE o kolla telefonen varje halvtimme typ"

-"Närå, de e lugnt och jag ska inte dricka så mycket heller"

Hur typiskt vore det om det hände just ikväll / inatt när Jimpa för en gångs skull ska ut med polarna? Han som nästan aldrig är ute annars?

Nåväl, tur att stan är hyfsat liten och att det går snabbt att ta sig både hit och dit haha…

Min plan är att snabbt föda barn och förhoppningsvis få åka hem snabbt. Jag får kalla kårar bara av att se lassa och jag bor ju faktiskt nära NUS, så håll tummarna för att allt går som det ska så att jag får åka hem fort.

 

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

 1. Liw

  haha, det vore verkligen ”typikskt” men krisar det med skjuts får du ringa mig, mitt inatta är helt okej. Kan till och med stå bredvid om Jimpa luktar för mycket ryss 🙂

  Ja, vi håller fortfarande tummarna, nu är de dock vita, näst intill utan blod 😉

  kram

 2. Helén

  Hej, hej! Vi håller alla tummarna för dig här ute i obygden! =)
  Själv har jag blitt sjukskriven: foglssning. Inte alls spännande att det börjar jävlas så här tidigt. Mutter!
  Var tvungen att köpa presenter på stan i fredags och alla bara sprang om mig. Kändes som att det enda som fattades var en rullator. haha!
  Heja bebis, heja! Kram!

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Liw (2010-03-20 16:07)
  Tack Liw 🙂 det känns tryggt att veta.. Tur du har nära oxå. Nu har mina filmkompisar precis åkt hem och jag vågar inte lägga mig ännu haha.. OM det drar igång så är det bättre att vänta åtminstone tills pappan kommit hem så jag hänger väl på nätet så länge o ser va som händer haha… Kram

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Helén (2010-03-20 16:53)
  Men fy om du ska måsta dras me sån skit redan nu?? Usch.. Hmm.. jag känner igen det där me rullatorkänslan *skrattar* Va ute på prommis me Liw o Vilde här en dag. Jag fick stödja mig på vagnen o Liw tog vovven. Så skönT!! Borde börja använda vagn redan nu känner jag haha… Fika nån dag oxå? 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.