Hemma hos mig…

…väntar vi fortfarande. Det lustiga är att så fort jag somnar på kvällen så avtar alla värkar och sammandragningar och så får jag liksom börja om på morgonen. SNOPET är ordet!

Så idag har jag bestämt mig för att inte tänka på förlossning, bebis och värkar överhuvudtaget. Istället har jag gjort studiebesök hemma hos mig själv och hittat saker som jag inte sett eller märkt på ett tag…

Check this out:

Snoppen är borta på min fina keramikgubbe. VAR är den och VEM är skyldig..?

Två tavlor som min fantastiska konstnärsdotter gjort. Helt underbara. Har hängt dem där de numera syns bättre!

Lättklädd sambo städar.. me like!

Mitt träd växer så det KNAKAR.. Bilen "kungen" från cars får vara med också.. ett "städfynd" som kommer att göra Viggo glad!

Sist men INTE minst…

DENNA.. ska jag INTE.. tänka på idag! Jag lovar!

Jaa.. ni märker ju att jag är rätt så uttråkad men som tur är så har man ju den lilla bloggen att avreagera sig på *skrattar*

"Hävv a najs dej evribaddi"

 

 

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

 1. Askeborn

  Hmm den lille rackarn som är så efterlängtad kanske inte känner sig så redo ännu… Så att säga betänketid och fundering på ”hmm är jag klar här redan”, tiden kanske har gått fort i maggen 😀

  *Kram kram*

 2. Liw

  haha, gick det bra att INTE tänka på bebisen? 😉

  NU tycker jag det borde köra igång, men som en vis kvinna sa till mig innan jul, bebisen kommer när den är redo. Ät upp den du 😉

  kram

 3. Sanna

  Nähä….ingen bebis idag heller….jag slänger mej ju på mobben varje mobben så fort jag vaknar för att finna ett bebis-mms från dej!

  Vad gör man inte för att fördriva tiden!? Jag har ju varit ute och flängt varje dag som en idiot så länge min kropp ville tillåta det så jag fick ju inget gjort. Tills nu, när jag inte ens går utanför dörren om inte Johan kör fram bilen till dörren så jag slipper gå så långt, haha. Så idag ska jag nog sy lite till medans man har tid! Måste ju ha lite ombyte om bebben spyr ner första paret med sängkläder jag sytt, haha

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Sanna (2010-03-25 13:03)
  De sista dagarna / timmarna envisas ju med att kryyyypa fram.. haha.. och ännu värre är det nog för dig som ska ha bebis nr ett 🙂 Mina två galna knottar hjälper ju till att fördriva lite tid här hemma i alla fall 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.