Hitta på en påskig rubrik? Nae…

…Det ids jag inte idag. Jag vill bara lägga upp lite bilder så att morfar Janne i stockholm, Mimmi och morfar i Gällivare och alla andra familjemedlemmar kan kolla hur vi har det här i påsk.

Samtidigt som jag såklart vill önska er alla en mysig påsk förstås.

Fångade ett smygleende

Minifoten

Mina grabbar

Stor & Liten

Bastian & mamman

Ja, det var väl allt.. Hoppas att ni alla får en jättefin påsk och att påskharen kikar förbi med ett och annat ägg. Mina stora kids ska iväg och leka på busplaneten och leka av sig lite så att vi förhoppningsvis får en lugn kväll. Själv ska jag vila med Bastian en stund. FAST han sovit hela natten och hela dagen igår så är det bara sova och äta som gäller. Det funkar för mig med faktiskt!

Vi hörs allihopa!

Glad påsk 🙂

Etiketter: , , , ,

14 kommentarer

 1. MyH

  Jag har föjt din blogg lääääänge nu,du skriver med humor & har jävlar anamma”. Gillar det! Har kommenterat 1 gång förr,men nu måste jag bara säga en sak till: Vilken HÄRLIG familj du har!! Söta underbara ungar…. Tror lillen är lik dig dessutom =) Ha en underbar påsk allesamman// Kramar från en 2 gator ifrån!

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till MyH (2010-04-02 19:20)
  Tack MyH 😀 Vad kul att du gillar vad jag skriver. Sista tiden känns det bara som att det mest handlat om bebisar och graviditet, men snart är jag igång igen *skrattar* ja, jag tror den minsta är mest lik mig.. Kul, för de två första är inte alls lik mig. Kram

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-04-03 08:49)
  Hej Lisbet! Jo, av nån konstig anledning så går ju kameran väldigt varm numera haha.. Vi har det så bra så det nästan är oförskämt! Hoppas du också har det! Kram H

 4. Moster

  Mysigt att få följa lille Bastian i din blogg. Men längtar ju förstås tills vi får se honom på riktigt!
  Men bilderna var jättefina! Kramar till er alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.