En familjebild är…

…inte helt lätt att få till med fem personer men jag tycker ändå att det blev rätt bra. Bastian som är huvudpersonen blev bäst tycker jag och sen ser de flesta ganska glada ut så jag är nöjd. Detta är det första officiella familjeporträttet på familjen Isaksson/NilssonSpringare.

Det enda jag INTE blev nöjd över är att det i dagens VK på familjesidan står att jag heter "Helen" för det gör jag faktiskt INTE! Och ändå ska ni veta att jag skrev väääääldigt tydligt för att det inte skulle bli så. För det händer ofta att a:et på slutet faller bort. Irriterande tycker jag. Nåväl, shit happens. Får hoppas att det blir bättre när bilden ska publiceras i Norrländskan.

Foto: Sandro

Blir så full i skratt när jag ser Jimpa här. Han får verkligen anstränga sig för att hålla ögonen öppna. Blixt är inte bra för Jimmies ögon.

-"Idag måste du hålla ögonen öppna"

-"Varför då?"

-"Ja, för annars kan du ju inte se något"

Haha… En gammal vits får avsluta dagens blogg.. Känns som att jag börjar drabbas av bloggtorka. Hmm.. inte bra! Jag tror jag måste aktivera mig lite mer så att jag har något att komma med.

Ha en fin Valborgskväll allihopa! Vi hörs och störs 😉

Etiketter: , ,

18 kommentarer

 1. Sanna

  Blev ju skitfint! Lyckat att Bastian ser nöjd och glad ut också! Tänkte ju ta bild i helgen men måste kanske vänta några dagar eftersom jag självklart fått världens kraterfinne i nyllet bara för det! *suck

 2. Liw

  Riktigt fin bild!

  Jodu, de rätta värderingarna är på plats redan, imorgon drar hon ut mig och Magnus på demonstration också. 😉

 3. Inger

  Åh så fint familjefoto! 🙂 När ska det in i NSD, vet du? Syns verkligen att du och Freja är mor och dotter, har aldrig tänkt på att ni är så lika! Ha en fin valborg! KRAAAM

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-04-30 09:29)
  Man ser ju aldrig sånt där själv.. men du har nog rätt. Jag och Fsson är rätt lika faktiskt 🙂 Men Bastian har vi inte riktigt klurat ut vem han är lik ännu.. Ha en skön kväll!

 5. Linda

  Gud vilken fin familjebild! Men det syns att bror har lite problem med ögonen, han får kämpa lite, jag är precis likadan när jag ska fotas, blixten på – ögonen sluts 🙂

 6. Helena Nilsson Springare

  Svar till Linda (2010-05-02 11:44)
  Hej Linda 🙂 Ja, det blidde en familjebild till slut och precis som förra bilden när Viggo var bebis så hade han problem med ögonen så han får väl ha ett lite lätt förvånat uttryck *skrattar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.