Avgiftning igen…

..tänkte jag att jag skulle genomlida! Och det är vad gäller kaffe OCH chokladglass.

Och anledningen till varför jag väljer att skriva det i bloggen är för att det då av naturliga skäl blir lättare att INTE ta sig en massa återfall eftersom jag måste visa hur karaktärsfast jag är..

*skrattar*

Visst är det ganska smart tänkt av mig?

Så nu snackar vi ett par svåra och jobbiga dagar innan det värsta av suget är borta men sedan går det av bara farten. Jag har gjort det förr och kan göra det igen.

No more…

..på minst en månad (!!)

Klarar jag det tror ni? Jag  har i alla fall fått hem en laddning med mina favoritthéer.. ni vet, från 4 o’clock som jag tjatar om då och då. Så nog fasn borde det gå. Jag smällde i mig en hel låda Ben & Jerry glass igår kväll och drack min sista kaffekopp imorse så nu gäller det.

Japp, så får det bli!

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Lars Valler

    tips se till att alla andra i familjen måste avstå från samma sak eller annat vilket leder till vem står ut längst med 1 pris såklart en stor potion efterlängtad Ben&Jerrys ( personligen föredrar jag texas peacan )

    Lycka till ( och gratulerar till familjetillskottet )

  2. henrik

    Hej Helena

    vad roligt att se att du lever 🙂 o grattis till nyförvärvet.
    fick själv en liten hampus för 10 mån sedan.

  3. Helena Nilsson Springare

    Svar till Lars Valler (2010-05-02 12:48)
    Tack Lars! Jo, det är ju rätt bra om alla i familjen kan hålla sig på mattan vad gäller sötsakerna. Nu till sommaren blir det lite svårt eftersom glassuget ökar med värmen 🙂 Nu har jag i alla fall genomlidit min första dag och jag har fortfarande lite ont i huvudet. Men skam den som ger sig 😀 Ja, Ben & Jerrys går inte av för hackor alltså…

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till henrik (2010-05-02 20:14)
    Hej Henrik! Vad kul 🙂 Jag googlade och hittade bb-bilden i norran. Du är dig lik tycker jag och grattis till dina söta barn också. Visst är det kul att ha en av varje? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.