En liten hälsning till…

…alla som känner mig, men som tyvärr inte får träffa mig så ofta.

Mamma säger att det är bra med bloggen för då kan hon ju berätta lite om hur vi har det så att till exempel morfar och farmor får veta. Ni vet ju hur snabbt jag växer och det kan ju kännas lite sorgligt för dem som inte får vara med lika mycket.

Hursomhelst så säger min mamma att jag är en toppenbebis som är både världens sötaste OCH snällaste bebis. Och jaa.. jag gör ju så gott jag kan.

Kolla här förresten vilken cool stranddress jag har fått av min morsa. Strumporna har faktiskt min syrra haft när hon var pytteliten och nu har jag fått dem. Rosa är en häftig färg och alla i familjen passar i den. Förutom mamma förstås som bara gillar grönt och svart.

Lejter allihopa

//Beach Baby Bastian

BBB

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Vad fort det går, tiden alltså, och med vilken speed dom växer, helt otroligt. Han är bara hur fin som helst. Ha en fin dag, och du…nu kanske ni kan få tag i nåt godis efter klockan 22, om det tryter 🙂 förutsatt att ni är hemma i Umeå förstås.

  2. magdalena farmor

    hej på er– men gud vad gullig han är.. han är ju bara för söt lilla bastian vad han har vuxit .. vad vi längtar efter er aliihop man missar så mycket när dom växer upp när vi bor så långt från varann ….
    många kramar från oss ha det bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.