Moneymaker…

…de e jag det!

Jag blev så glad när jag alldeles nyss kikade på mina avslutade auktioner på tradera och såg att jag gjort mig en halv tusenlapp på lite gamla kläder som legat och skräpat.

Tänk att någons skräp kan vara någon annans skatt? Ganska finurligt alltså. Fast det är ju rätt lite pengar egentligen om  man räknar tiden man lägger ner på att fota, skriva annons, packa, mejla och slutligen posta.

Men nog är det kul när man hux flux har ett gäng nya hunkor på kontot ändå. Speciellt när man inte räknat med det. Som förra månaden när jag hittade ett par peak performance brallor på röda korset i Gällivare för bara fyrtio riksdaler och sålde dem på tradera för 345 spänn. Ingen dålig avans va? Wohoo..

Så vad ska jag då göra med min nyvunna rikedom? Hmm.. Jaa, jag funderar på att köpa ett barbord med två stolar för tvåhundrafemti spänn på blocket och så kanske jag bjuder min söta dotter på bio nästa vecka.

Det är i alla fall roligare att göra saker än att köpa saker. Fast det har jag väl sagt förut tror jag.

Ha en skön kväll alla som läser 🙂

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Visst är det så att mitt skräp kan vara någon annans skatt, och det är ju jättebra om saker som inte används kan få ”nytt liv” någon annanstans istället för att bara ligga i ett förråd eller slängs bort.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Stina Jansson (2010-07-29 21:19)
    Hej Stina! Visst är det superbra att man kan återanvända och nyttja begagnat. Det är toppen för både plånbok och miljö :-)Det är inte hållbart att konsumera som vi gör. Jag älskar Tradera och jag säljer mer än vad jag köper. Jag siktar på att tömma mitt hus på ALLT onödigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.