Min lilla artikel om piercing…

…som gick att läsa för rätt många år sedan hittade jag igen i nöjesmagasinets jubileumstidning. Fantastiskt kul att se den i tryck igen.

Jag blev ju rätt så utskälld för den där lilla artikeln. Bland annat i VKs reporterjour som fanns på den tiden. En dam hörde av sig och tyckte att det var fruktansvärt upprörande att jag kunde visa bilder på piercade könsorgan… Men… Det var liksom inget pornografiskt över det hela, utan jag visade ju bara olika ställen på kroppen där man kan pierca sig. Okej, det var kanske inte riktigt rumsrent men å andra sidan så finns det betydligt värre saker att beskåda en än stackars penis med en liten skruvad ring i. *skrattar*

Såg ett par av mina gamla vimmelbilder som jag tagit på folk ute i kroglivet på den tiden också. Det var riktigt kul, för så fort man kom traskandes med kameran så kunde man få folk att göra i princip vad som helst framför kameran. Dock inget som någonsin lämpade sig för tryck haha..

På den tiden sprang man på stans krogar fem, sex gånger i månaden och numera nöjer jag mig med två till tre gånger per år. Lite skillnad eller?

Nu för tiden så är det bara mys i soffan med familjen som gäller när det vankas helg. Och det är faktiskt inte så dumt. Krogliv lockar inte av någon anledning lika mycket när man har sånt här i soffan:

"Kom då mamma"

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Malin

    Ditt inlägg väcker gamla minnen, men det var iaf förbaskat kul då det begav sig, eller hur? Förmodligen därför man nöjer sig med ett par svängar per år på krogen numera. Fick en överdos av umeås uteliv under en kort intensiv period.

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Malin (2010-08-30 16:15)
    Hej Malin! Ja, nog var det en av de roligaste perioderna i mitt liv alltid 😀
    Numera blir man ju trött bara av tanken på att ränna ute för mycket *skrattar* Och går man ut sällan så kan man ju unna sig lite mer när man väl ÄR ute.. middag, vinflaskor, efterrätter och goda drinkar hehe..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.