Varför just inatt…?

Igår eftermiddag började jag och Martin att tapetsera och måla i dotterns rum. Som alla vet så är det ju hur kul som helst att hålla på med sånt. Jag älskar att tapetsera! Snabbt går det också när allt underarbete är klart. Det blir två vita målade väggar och två limegröna tapetserade väggar. Ska visa er när det är klart. Det blir så fint så fint och eftersom hennes nya vita säng kommer snart så kommer det att bli som ett helt nytt rum.

Hursomhelst så hann vi nästan halva rummet igår och höll på till ungefär klockan tio. Sedan i vanlig ordning så är den här mamman stuptrött och vill bara sova, sova, SOOOVA!!

Och vad händer då, när mamman längtansfullt kryper ner i sängen för att äntligen få sluta sina trötta ögon? Jo, lilleprins Bastian har en natt då han sover en kvart och klagar en kvart. Sover en kvart och knorrar en kvart. Sover en kvart och grinar en kvart. Sover en kvart och bökar omkring en kvart. Sover en kvart och gnäller en kvart.

"FanvajageTRÖTTidagåååh…"

Typiskt alltså. Så nu sitter jag här och är tröttaste morsan i stan. Har lovat Viggo att göra något skoj idag så det är bara att hoppa i kläderna, kamma till rufset, sminka över de hålögda ringarna under ögonen och göra det bästa av den här dagen.

Tapetsering och målning får vänta tills imorrn! Eller.. kanske ikväll, för känner jag mig själv så kan jag nog inte låta bli.

Nåväl, Jimpa är ju hemma med oss tills klockan två så det gäller att passa på.

Och vad gör Bastian nu tror ni? Japp, han sover den lille vännen.

"Nubehöverjagoboyochtiomackor"

Lejter alligejter!

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Det är väl så det brukar vara, precis som det här med att man aldrig sover så skönt och djupt som när väckarklockan ringer. Men det brukar vara fruktansvärt jobbigt då någon inte kan sova och det är kolandes svart ute, man blir så mycket mer orkeslös själv, då. Önskar dig en fin dag i alla fall, ringar under ögonen, till trots 🙂

  2. Sara

    Jaså, är den bättre? Jag gjorde egen koksaltlösning i vintras när jag hade en värstingförkylning, men den hjälpte ingenting och smaken man fick i halsen var för jävlig, så otroooooligt salt.

    Jaså, vart ska du jobba natt då?

  3. gustianne springare

    det nog bra så småningom att du får sova ostört.Du är jätte duktig på tapetserA SOM DIN MAMMA OCH DIN MORFAR.

  4. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-09-03 07:29)
    Det är alltid så att man sover som bäst när man MÅSTE vakna.. och ibland ligger man vaken fast man kan och FÅR sova haha.. felinställt ibland som bara den!

  5. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sara (2010-09-03 08:39)
    Bastian hade lite ögoninflamation under tredje veckan och jag höll på med koksaltet från apoteket som inte hjälpte ett dugg och sen gjorde jag egen och på en halv dag var det borta! 🙂 Sen känns det så onödigt att betela för nåt man liks har i sin kran och skafferi 🙂

  6. Helena Nilsson Springare

    Svar till gustianne springare (2010-09-03 18:39)
    Hej Mimmi 🙂 Nu är tapetseringen klar så nu ska jag bara måla sista väggen så är det färdigt. Då inväntar vi bara nya sängen. Har ni det bra? jag ringer sen idag 🙂 Kramkram

  7. sanna

    Oj vad jag hamnat efter i uppdateringen. Inte kul när man planerat att toksova, för då blire alltid tvärtom :/ Vilken buse Bastian är!;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.