Buzzadoruppdrag…

…är ju inte så dumt att få göra då och då. Speciellt då man själv väljer vad man vill vara med på.

Har blivit lite less på direktadresserad reklam till både mig och barnen (!?) som man snällt måste bära iväg till återvinningen.

Men här får man alltså själv välja om man vill vara med och prova en produkt. Superbra! Så häromdagen låg det massor med välling i brevlådan:

"Gratis välling.. är den godare då?"

Så jag måste ju tacka dig Maria för att du tipsade mig om detta. Blöjor har vi ju hunnit testa också. Himla bra alltså.

Annars är det som vanligt hos oss förutom att pappan är borta hela helgen. Lite tråkigt, men vi ska roa oss med att promenera ner till stan och gå till kulturcentrum. Nytt favoritställe för bägge barnen!

Joooo.. förresten.. Nu HAR jag ju klippt bort hälften av min burriga frisyr också. Det blev skitbra och jag är nöjd. Ska fixa bildbevis senare idag när jag kammat till mig dagen till ära.. det är ju ändå lördag *skrattar*

Ha det fint alla! //H

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2010-10-02 10:27)
    Ja, det är riktigt kul när det dyker upp kampanjer som passar när man e bebismorsa.. så kan man spara några tjugolappar på nåt man ändå måste använda 🙂 Så kan man gå o fika istället hehe..

  2. Helena Nilsson Springare

    Svar till Sara – Ensamstående mamma (2010-10-02 18:46)
    Ja och så är det så himla bra att man kan tacka ja eller nej.. Hittills har jag fått vara med på det jag tackat ja till. Det är ju som att få små presenter i brevlådan då och då 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.