Hopp, lycka och glädje!

Allt på en gång.

Inte nog med att saker och ting verkar gå min väg nu. Dessutom fick jag veta en sån härlig nyhet idag. En riktigt glad nyhet.

Efter x antal veckor med sjuka barn, mycket stök, negativa energier, tidsbrist, sömnbrist, krävande människor och en hel del irritationer så var den här nyheten precis vad jag behövde idag.

Jag fick nytt hopp om den här världen. Och det behövde jag ta mig tusan. Jag är så glad. För ungefär tusen saker. Men mest av allt för det jag fick veta idag.

Ska även passa på att tala om att jag blir mindre frekvent på bloggen i några veckor framöver. Både för att jag håller på med en del tidskrävande projekt, men även för att jag tror att jag behöver det.

Energistapeln ska upp en liten bit, samtidigt som jag vill kunna skriva om saker med samma engagemang när jag väl skriver.

Det har varit mycket saker som tagit min tid och energi på sistone så just nu är jag i behov av en liten brejk. Men ett par innehållsrika inlägg i veckan ska jag nog lyckas skrapa ihop *skrattar* Om inte annat så blir det säkert ett och annat mms i bloggen då och då.

Sedan kommer jag tillbaks med full kraft och delar med mig av några hemlisar hehehe.. Nu bliru nyfniken va?!

Vi höres hörrö!

Etiketter: , , , , ,

8 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Nähä…ska du ha ett till barn??? Haha, nä jag skämtar bara, det tror jag nog inte att det handlar om. Klart man är nyfiken, det är nog alla, lite till mans. Hoppas allt går i din väg och att det blir som du önskar. Ha det gott!

 2. Marja Granqvist

  Låter bra att livet går din väg och att du fått härliga nyheter. Lev väl,men glöm oss inte. Vi väntar på dina uppfriskande inlägg och så vill vi ju se hur Bastian utvecklas. Kramar.

 3. Spankywhip Dellamorte

  Men Helena.. nu blir jag nyfiken här. Vet inte om jag orkar vänta så länge 😉 hehe *skrattar*

  Ta hand om dig så länge.. och som Marja nämnt nedan, glöm oss inte 🙂 Massa kramar

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Anne-Marie Mäkelä (2011-03-13 21:33)
  Det är lite svårt att hålla sig. jag läser varje dag, men har inte riktigt haft ro att skriva. Om några veckor har jag förhoppningsvis MASSOR att skriva om *skrattar*

 5. Helena Nilsson Springare

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-03-13 21:39)
  Det vore najs med en till liten bebis.. men.. nääe.. jag har nog dragit mitt strå till stacken nu hehe.. Japp, håll tummarna att det fortsätter i samma stil 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.