Dags att luta sig tillbaks…

…börjar det vara nu.

Efter en hektisk tid med allt som haft med huset att göra är det nu alltså dags att återgå till det vanliga livet igen.

Nu gör det inget om det blir stökigt igen för nu ska det ändå snart packas och flyttas. Nu kan ungarna springa ut och in igen och jag bryr mig inte ens om att vissa av dem tömmer ut en halv sandlåda i hallen varje dag *skrattar*

Vi har ju faktiskt en dammsugare.

De senaste månaderna har det varit så många måsten så nu när allt är över så sitter vi mest ute och myser i solen och försöker strunta i saker som tid och pengar. Vi lever alla i nuet och försöker ta vara på tiden.

Bastian älskar att vara ute och han jobbar för fullt på att knäcka "Jag-ska-snart-promenera-utan-stöd" koden.

Snart händer det!

"Jag dricker en smoothie medans jag väntar, för min mamma är en buzzador och vi ska testa såna här frutti smoothisar. De är riktigt goda"

Solen och våren ger oss massor med energi som vi alla såväl behöver. Det har varit en slitig vinter och en tröttsam vår. Jag ägnar mig åt att sova mycket, äta rätt och vara ute så mycket jag kan.

Avgiftning pågår även sedan igår och jag är inne på dag två utan kaffe! Efter helgen ska jag och Lisa detoxa i nästan tre veckor. Det blir skönt att ha en avgiftningskompanjon när orken tryter och man mår kasst. För det GÖR man den första veckan när man genomlider en detox. Men vi har fixat det förr och kommer att göra det igen. Så om någon månad är vi starkare, snyggare och piggare än aldrig förr!

*skrattar HÖGT*

Eller hur Lisa?!

Alla som tror / tycker att dylikt är båg borde googla på hur mycket gifter en mänsklig kropp utsätts för varenda dag! Skrämmande! Det är inte konstigt att våra kroppar blir trögfungerande lite då och då.

Dagens tips är ju att läsa på om socker och vilket GIFT det faktiskt är för våra kroppar i för stora mängder.

Glöm inte att:

  Du ÄR vad du äter!

 

Ha en skön dag allihopa!

 

 

 

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Lisa

  Klart att vi kommer att bli det! 🙂 Ser fram emot de kommande tre veckorna utan kaffe, minskning på kolhydrater och socker ska det bli också, även fast jag tycker vi är ganska bra på det redan nu.

  Och jag säger som vi brukar säga; NU KÖR VI! (du vet vad jag syftar på) *skrattar*

  Ha en bra valborg!

  KRAM Lisa

 2. Helena Nilsson Springare

  Svar till Lisa (2011-04-30 08:30)
  Japp! Jag har ju tjuvstartat med kaffeminskning i alla fall. Tredje dagen idag! Mår snäppet bättre, men huvudvärken är inte att leka med. Ska premiärcykla med lille B idag tänkte jag. Vi kan väl höras ikväll? Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.