Somliga går i trasiga skor…

…så även jag! Men vad göra när man bränt iväg för mycket pengar på fluffiga vinterskor?

Av rena principskäl så vägrar jag köpa nya gympisar före mina gamla faller sönder totalt. Och än så länge så har de ju "bara" spruckit i hälen och sulorna inuti börjar lossna. De har tre år på nacken och de är väl ganska normalt slitage antar jag.

Men till sommaren när de dör och får åka till adidashimlen så kommer nya sneakers i denna fina modell att flytta in hos mig och mina fötter:

Ganska schyssta va?

Adidas passar mina spinkiga fötter utomordentligt bra och jag orkar inte gå i mina shape-ups varenda dag. Man blir så otroligt överansträngd om man går med ett mini-gym på varje fot hela tiden. Vanliga platta gympisar får duga till vardags!

Ja, det var väl inte mer än så jag hade att avhandla denna lördag. Börjar jobba klockan tio och nu ska jag dricka kaffe med barnvakten som dyker upp snart. Jimmie jobbar också och vi har knappt sett varandra vakna eller nakna på flera dagar. Men ikväll får jag vara med min bejb. Det ska bli supernajs kan man säga.

Ha en skön lördag allihopa!

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. gustianne springare

    Vi är isamma situation.Mina älsklingssportskor sjunger på slutversen efter 3 år.Hur ska det gå att vänja sig med nya.Förhoppningsvis hittar jag ett par likadana.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.