En strid…

…där ingen kan vinna. Oavsett vad som händer i framtiden så kan ingen vinna den här striden. Vi kommer alla att gå ur den som förlorare.

Lögner skall bevisas och motbevisas, berättelser skall granskas samtidigt som de skall berättas om och om och om igen…

Samtidigt som detta pågår skall även jobb skötas, mat lagas, barn tas hand om, golv dammsugas, kläder tvättas, mat inhandlas och man ska även hinna ta hand om sig själv så gott det nu går när man befinner sig i kris.

Jag har förändrats radikalt som människa under veckorna som förflutit sedan den 11 augusti. Jag har tagit beslut som jag aldrig trodde att jag skulle ta. Jag har kapitulerat och jag har insett att jag har misslyckats med ett av mitt livs viktigaste uppdrag. Men jag har accepterat det och väljer nu att leva mitt liv precis som det ser ut i skrivande stund.

Trots detta står jag med huvudet upp och fötterna ner. Jag har bestämt mig för att stå pall och jag kan inte låta mig knäckas trots att min familj står inför den värsta stormen hittills. Jag stänger min dörr för dem som inte kan tillföra mig något just nu och samma dörr står öppen för alla Er som bestämt sig för att stå vid min sida genom detta trots att det kommer att bli en jobbig tid.

Tack vare all optimism och glädje Ni alla tillför så kommer jag nog att överleva även detta. Jag tackar Er av hela mitt hjärta.

 

 

Etiketter: , ,

10 kommentarer

 1. Brötis

  Utan att riktigt veta exakt vad det handlar om så måste jag säga att en del människor mår man bäst av att bara strunta i. Helt och hållet strunta i och inte lägga ner någon som helst energi på dem. Låt dem prata sin skit om de inte har något viktigare att ägna sig åt, det går liksom ändå inte att stoppa…

 2. Lisa

  Riktig vänskap är som ett äktenskap, man ska finnas där för varandra i både vått och torrt. Hålla hårt i varandra när det stormar som mest för att sedan kunna gå sida vid sida när stormen lagt sig och faktiskt njut av det som kommer sen, nämligen av solsken och en klarblå himmel. 🙂

  Jag vet att jag sagt det här tidigare men det tåls att upprepas; Du fixar det här, också. Du är en stark person och vi, dina vänner, finns här för dig.

  Ringas senare idag? Kram Lisa

 3. Helena Nilsson Springare

  Svar till Brötis (2011-08-27 08:39)
  Det som är så jobbigt är att det finns människor som man inte kan strunta i trots att de behandlar en som skit!! 🙁
  Jag har hamnat i en situation som jag inte valt själv samtidigt som jag måste vara mamma till alla mina barn som just nu har så otroligt olika behov. Jag hittar inte riktigt rätt plattform för hur allt ska funka. Det är svårt att hålla alla sådana bollar i luften just nu!
  Men usch vilket babbel.. haha.. jag ska snart berätta i bloggen vad som hänt mig och då blir det nog lättare att förstå vad jag menar 🙂 Tack för din kommentar!

 4. Helena Nilsson Springare

  Svar till Ako (2011-08-27 14:51)
  Tack kära kusin 🙂 jag siktar å Gällka om tre veckor.. då ska vi träffas så ska jag berätta allt! Tänkte ringa dig någon dag när allt lugnat sig lite! Tänker mycket på dig! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.